Heldag på Grönan

Torsdag 17 augusti

Nu vet jag hur det är att vara trebarnsförälder för en dag! Jag och Jante hade med oss Alexander, min kusin Thomas 8 år och Alexanders kusin Magnus 6 år till Grönan. Magnus bor i Norge så kan kan bara norska så Thomas hade lite svårt att förstå honom men det gick bra i alla fall. Vi fick börja med att äta lunch för Alexander har så fasta mattider. Vi köade för att få maten i ca 30 minuter, jag förstår inte varför det tar så lång tid på Grönan/Lisseberg. Maten var i all fall god och barnen var glada.

Vi började med lustiga huset som jag skulle gå med barnen (eftersom jag är gravid får jag inte åka så mycket) Tyvärr visade det sig att Magnus var rädd för allt i huset, jag fick bära honom genom hela huset! Thomas försökte visa att det inte var farligt men Magnus ville inte alls gå. Thomas fick åka flygande mattan själv och vi tog trapporna ner.

Resten av dagen gick bra, Magnus blev modigare och åkte bläckfisken, Kuling, Lilla fritt fall, Radiobilarna, Discojet och Nyckelpigan. Det kostar en hel del på Grönan, vi hade med oss 1500:- + 200:- i rikskuponger, allt tog slut!


Killarna trötta efter en lång dag på Gröna Lund

Comments are closed.