Auktion i Väsby Centrum

Lördag 25 augusti

Jag ringde och väckte Maja vid 9 i morse och frågade om hon ville med på auktionen i Väsby Centrum. Under två veckor har man kunnat samla på sig “väsby-pengar”genom att handla i Väsby Centrum. Jag hade 3500 kr och trodde jag skulle kunna ropa in något, men det fanns många som hade över 20.000 kr. I slutet gav jag bort mina pengar till en liten kille som blev glad, han hade redan en tjock bunt med pengar, jag hoppas han fick något.

På kvällen kom Maja och Fredrik till oss på middag. Vi åt tacco på vår fina tacco-servis. Maja och Fredrik hade med sig Rapparkalja ett jätteroligt spel. Det är så skönt när man kan träffa kompisar utan att ha en liten bebis att ta hand om samtidigt.

Alexander mår mycket bättre nu, han har sovit bra i sitt rum som han brukar göra från 7 på kvällen till 6-7 på morgonen.

2 Responses to “Auktion i Väsby Centrum”

  1. Lillesyrran Says:

    Vad snällt av dig att ge bort dina pengar till den lille killen.. Du är omtänksam du! =)

  2. Anonymous Says:

    Hey, while searching for widgets for my blog, I stumbled upon http://www.widgetmate.com and wow! I found what I wanted. A cool news widget. My blog is now showing latest news with title, description and images. Took just few minutes to add. Awesome!