Rebecca firas

Lördag 10 september

När man är gravid glömmer man det mesta, idag hade jag ingen koll på vilken tid babysimmet började. Jag var säker på att det började 10.30 men det visade sig att det inte började då, utan 11.00. Vi fick sitta i en jobbig fuktig värme i 35 minuter och vänta på vår tur. Jante och Alexander hade badbyxor på sig men jag skulle inte bada så jag hade brallor och tröja, uch vad varmt! Alexander fick lite egen undervisning av läraren den här gången för han har ju kommit så mycket längre än de andra barnen. Han satt på frökens hand i vattnet och Jante stod en bit bort. Alexander slängde sig under vattnet mot Jante, precis som han skulle.

På eftermiddagen åkte vi till Rebecca, Bjarne och Daniel. Rebecca har fyllt år och vi var bjudna på fika. Deras kompisar Björn och Bea var där med sina små tvillingar, Irma och Marcus. Så himla söta, bara 3 månader gamla. Vi fick jättegod hemagjort princesstårta och chockladbollar som Daniel hade bakat (han är 2 1/2 år)


Rebecca och Alexander fotas

Comments are closed.