Ska han gå till jul?

Fredag 15 december

Jag och Alexander åkte till mamma och pappa idag för Jante jobbar kväll och jag behöver hjälp med honom. Jag har fått väldigt kraftiga och jobbiga ligamentsmärtor och om jag är själv med Alexander och får ont då kan jag inte ta hand om honom. Jag måste lägga mig i sängen med en vetekudde på magen och vänta tills det går över. Det går inte att röra sig alls, när man har förlossningsvärkar kan man i alla fall gå (jag kunde i alla fall det) men med ligamentsmärtor kan man inte röra sig alls 🙁

Hemma hos mamma och pappa gick Alexander ett antal steg helt själv, det var första gången jag såg det. Han gick mellan mig och syrran fram och tillbaka. Ska bli kul att se om det går fort nu eller om han ska vara lika försiktig som förut.

Ja just det, Alexander har fått dagisplats 🙂 Jippi! Han ska börja inskolningen den 5 feb och bebisen ska komma 9 feb. Ska bli intressant att se hur det går. Det är en helt ny avdelning med bara småbarn, 12 st barn och 3 st vuxna. Det kommer vara nyrenoverat eftersom det inte har varit något dagis där förut. Jag tror det är 8 tjejer och 4 killar som börjar där. 10 stycken ska inskolas i jan och Alexander och en tjej ska inskolas i feb. Jag tror Alexander kommer vara minst.

2 Responses to “Ska han gå till jul?”

 1. Maja Says:

  Usch vad hemskt det låter. Att ha sådär ont. Och ändå är det ett par månader kvar. Säg till om du vill ha hjälp, jag är ju hemma efter fyra vet du ju.

  Skönt att ni har Alexanders mor och farföräldrar.

  Grattis till dagisplatsen, hoppas ni hinner skola in honom : )
  Ha det så bra, kramar!

 2. Jenny Says:

  Tack för att ni är så snälla och tänker på mig. Jante är hemma nu till 15 jan så nu ska det väl inte vara några problem.