Julafton

Söndag 24 december

I Är bestÀmde vi oss att ha julen hemma hos oss, skönt att slippa Äka ivÀg med Alexander, paket och stora magen. Vi gjorde inte all mat sjÀlva heller utan vÄra förÀldrar tog med sig mat. Eftersom jag fÄr jobbiga ligamentsmÀrtor ganska ofta och mÄste lÀgga mig med vetekudden i sÀngen kÀnns det skönt att bara vara hemma. Jag slapp fÄ ont och det blev en lyckad dag, trist bara att det inte kom nÄgon snö. Min lillebror Micke var tomte för Alexander, han blev inte rÀdd utan var ganska intresserad av tomten. Vi var precis lagom mÄnga hÀr, alla fick plats att sitta vid maten och det blev inte sÄ rörigt nÀr vi delade ut klapparna. Alexander fick jÀttemÄnga paket, bÄde klÀder och saker. Vi fick pengar av vÄra förÀldrar, det behövs verkligen.Min pappa, Alexander och min syster.

Lillebror fick vara tomte i Ă„r.

Alexander fick sĂ„ mĂ„nga fina julklappar, nĂ€sta jul Ă€r vi fyra i familjen 🙂

Comments are closed.