Fredagsmys

Fredag 16 februari

Veckorna går fort när Alexander är på dagis. Ser honom bara 3-4 timmar om dagen nu. Känns lite konstigt men då kan jag lägga min energi på Sebastian. Han sover väldigt mycket på dagarna än så länge men snart kommer han kräva mer. Ska ta fram babygymet snart och se om han gillar det. Alexander brydde sig inte så mycket om det, låg bara lungt och tittade på alla saker.

Maja och Fredrik kom till oss på kvällen, de hade med sig playstation 2 och spelet Buzz. Det var jätteroligt, funderar på att köpa ett till oss. Finns billiga på Blocket och man kan chippa det för 800 kr. Jante fyller 25 i april så ev blir det en födelsedagspresent till honom.

Storebror och lillebror i lika kläder. Alexander klappar så fint på Sebastian.

2 Responses to “Fredagsmys”

  1. Maja Says:

    Ja, Buzz är roligt! Det va god mat också. Mysig kväll! Vad fina dom är killarna! Det va mysigt att halvsova med Sebastian på magen : ) Dom är ju så goa båda två!

  2. Syster Says:

    JA, JA, JA! Köp spelet… så kan jag komma och spela varje helg 😀 Det är ju så otroligt roligt!!
    Söt bild på de båda i samma kläder 😉 Den måste du skicka till mig!