Superlång vagn

Måndag 19 februari

Jag hämtar Alexander varje dag på dagis, eftersom Jante inte slutar förrän kl 17.00. Jag fick så ont i ryggen av att fälla ihop Emmaljunga-tvillingvagnen varje dag och bära in den på högkant i vårt barnvagnsförråd så jag gick och köpte en begagnad tvillingvagn på längden. Den är så himla lång men den är inte alls bred och går in i vårt förråd. Tyvärr är den inte lika lättstyrd som Emmaljungavagnen men barnen kan sitta mittemot varandra och kan då inte bråka 🙂 Man kan välja om de ska sitta mittemot varann eller båda framåt eller båda bakåt. Tyvärr är den för lång för att åka buss med men den får plats på tåg och i hissar.

Första gången Alexander åker i den nya vagnen.
Sebastian ligger längst fram och sover så gott.

2 Responses to “Superlång vagn”

  1. Maja Says:

    Vagnen va jättefin! Men vad jobbigt att behöva syskonvagn. Jag tycker det är tillräckligt svårt att köra vanlig barnvagn : )

  2. Morfar Says:

    Värsta limon ju ! Nu behöver ni bara en större bil som passar till vagnen…lång o smal. Fint att de kan sitta o titta på varann.