Ullared igen!

Söndag 18 mars

Jag, mamma och Caroline ska Äka till Ullared i april. Vi ska Äka buss klockan 05.00 pÄ morgonen, kommer fram 12 pÄ dagen och Äker tillbaka kl 18.00 pÄ kvÀllen. Vi Àr hemma igen klockan 01.00 pÄ natten. En shoppingresa över dagen till G-KÄs. Jag ska köpa massor av klÀder till hela familjen. Min hÄrtork har precis gÄtt sönder sÄ en hÄrfön mÄste jag ocksÄ köpa. Jag ska ha med min Ipod med en ljudbok, jag mÄr sÄ illa att lÀsa böcker nÀr jag Äker buss eller bil. Mamma Àr sÄ gullig och bjuder mig och syrran pÄ resan och sÄ fÄr vi lite pengar var till shoppingen. Tack sÄ jÀttemycket pappa och mamma för resan och pengarna!

2 Responses to “Ullared igen!”

 1. Karin Says:

  Hej Jenny!
  SÄ roligt med en blogg. Skulle igentligen plugga, men det hÀr var mycket roligare! Jag och Mattias kommer gÀrna pÄ dopet! Det var jÀttekul att ses sist, nu fÄr det inte gÄ sÄ lÄng tid tills nÀsta gÄng!
  Hörs snart igen!

  Kram pÄ dig

 2. Maja Says:

  Åh, jag har sĂ„ svĂ„rt att vĂ€lja om jag ska följa med eller inte. Det Ă€r nog min enda chans att komma ner före bebisen föds. Men det lĂ„ter lite jobbigt med bussen…