Shopping med svärmor

Lördag 5 maj

Jag lämnade Alexander hos syrran på förmiddagen för att åka och shoppa barnkläder med Jantes mamma. Jante lämnade jag också fast i Infra City för att spela Magic. Sebastian fick följa med oss för han sover ju nästan hela tiden när han är i vagnen. Sover han inte är han vaken men mycket nöjd. Vi åkte till Stinsen som har lite nya barnbutiker. Vi började på H&M, de hade så mycket fina kläder. Vi shoppade loss för 900:- till bara barnen! Sedan åt vi lite lunch och matade Sebastian. Vi fortsatte shoppingen på Exit, där hittade vi en jättesöt body med ben till Sebastian och ett par coola kapri shorts till Alexander. Sedan hamnade vi på KappAhl, jag hade 2 st 30% rabattkuponger. Vi hittade en bra sommarjacka till Alexander och två t-shirts även dom till Alexander. Jag tror Alexander fick mest kläder men jag har ju en del kvar från Alexander som jag hoppas Sebastian ska kunna ha i sommar.


Cool tröja till Alexander med en spindel

Söt body till Sebastian med en smurf

Kapribyxa till Alexander

Likadana linnen till killarna


Jag älskar bodys med ben till sommaren
Cool tröja till Alex med en orm på
Likadana linnen och shorts till killarna,
gillar färgen 🙂
När vi var klara åkte vi till syrran för att hämta Alexander, han sov 🙂 Vi fick väcka honom vid halv 2 tiden. Vi åkte vidare till Jantes föräldrar, där fick Alexander leka ett tag. Vi åkte hem vid 3 tiden och när vi kom hem fick vi besök av Karin. Det är så kul att träffa henne, nu har hon gått och blivit husägare, jag är lite avis. Sedan på kvällen kom syrran förbi, så skönt att hon har körkort nu och kan låna pappas bil. Det tar ju bara ca 10 min att köra hit. Hon stannade tills Jante kom hem vid halv 11 tiden. Tyvärr hade det inte gått så bra på Magic tävlingen för honom, jag som hade stora förhoppningar om ett pris på några tusen kronor.


Alexander är lite förvirrad, varför är farmor hemma hos mormor och morfar?

Alexander gillar att leka i farmors och farfars dusch.

One Response to “Shopping med svärmor”

  1. ida Says:

    Hej Jenny!
    Vad fin Alexander är! Jag undrar såå om vi kommer få en blond bebis (som liknar mig) eller en jättemörk bebis (som liknar min Seb). Spännande…

    Tusen tack för erbjudandet om bebiskläder! Jag tror att vi har tillräckligt för de första månaderna (fast det är svårt att veta hur mycket som går åt…). Min mamma har varit snäll och skickat väldigt mycket från Sverige där det finns roligare bebiskläder än här. Här är allt sådär klassiskt rosa och blått med fjärilar och björnar på… 🙂 Tack ändå!

    Ha det gott!