Minus på vågen

Tisdag 8 april

Kom hem från Viktväktarna för ett tag sedan. Minus på vågen den här veckan. Hade gått ner ett helt kilo. Känns bra! Nu är det bara 11 kilo kvar tills jag får min operation. Jag fick LDB-produkter idag av Viktväktarna, bara för jag har varit duktig och gått på möten.

Karin var här idag med sin lilla dotter Ella. Hur söt och lugn som helst. Karin hade jättebra rutiner för Ella. Hon ammar henne var 4:e timme så hon visste precis när hon var hungrig. Hon sover hela nätterna. Det kan så klart ändras men att hon äter på samma tider tror jag är bra. Jag blev av med lite mer barnkläder vilket är skönt när man inte har något förråd. Nu har nästan alla mina kompisar fått barn. Jag och Karin bodde grannar när vi var små. Vi var bästisar och delar många roliga minnen från barndomen. Idag kom Karin på att jag gillade Loa Falkmans låt Symfoni. Jag har inget minne av det 🙂 Hur kan jag ha tycket om den!?
Ella i sin bilbarnstol
Jag och Ella

8 Responses to “Minus på vågen”

  1. Maja Says:

    Tänk vad olika det är. Olivia har aldig varit så regelbunden. Jättesöt liten tjej!

    Grattis till minuset : ) Kram!

  2. Annica Says:

    Visst är du yngre än mig? Jag blir 33 i år. Vi har en del kompisar som ännu inte skaffat barn. Många väntar länge idag. Själv hade jag sagt inga barn efter 30 och så blev det nästan;-)

    Loa Falkman alltså? Haha! Sånt måste vara preskriberat idag;-)

  3. Jenny Says:

    Annica- Jo lite yngre är jag, fyllde 27 i år. Börjar närma mig 30. Vill också ha alla mina barn innan 30 och så blir det nog. Vet inte om vi kommer få fler barn. Är jätteglad för de två jag har. Vi hade ju lite problem att bli gravida med Alexander. Men man ska aldrig säga aldrig.

    Kommer absolut inte ihåg att jag tyckte om Loa Falkman 🙂

  4. Jenny Says:

    Maja – Tror inte Ella var så i början men Karin tröttnade på att inte veta när hon skulle ha mat. Så hon bestämde att börja ge henne på regelbundna tider. Skönt att det funkar bra för dom. Hon skulle ha barnvakt igår på kvällen och visste att hon kunde lämna henne i 2 1/2 timme utan att hon behövde mat. Skönt när man får in sådana rutiner 🙂 Jag ammade ju aldrig så jag har ju lämnat bort mina barn på en gång.

    Visst var det bra att jag hade gått ner? Tack för grattandet 🙂

  5. Anonymous Says:

    Jenny! Försök inte smyga med din kärlek till Loa nu:)

    Skönt med minus på vågen, du är duktig du!!

    Tack igen för kläderna, de blir kanon!

    kram karin

  6. Annica Says:

    Det tillhör nog ovanligheterna att bebisar äter så regelbundet. Men det måste vara jätteskönt!

  7. Anonymous Says:

    Ha ha, jo jag kommer ihåg att du gillade loas symfoni också. Vad roligt att Karin har fått barn, jättegrattis. Grattis till viktminskningen också, du är så duktig. Många kramar från norrland
    Anette

  8. Jenny Says:

    Anette och Karin – Vilket tjat om Loa Falkam 🙂 Jaja jag ger mig då, visst gillade jag den, jättemycket! Vi måste höras någon dag Anette, var ju evigheter sist. Kram