Emelies tävling

Måndag 21 april

Jag är en trogen läsare av Emelies blogg. Jag började läsa om henne redan efter flodvågskatastrofen. Det känns som om jag känner Emelie fast vi har bara pratat på mail, det blir lätt så när man följer hennes blogg. Hon skriver så himla bra. Jag blir så glad när jag läser om henne. Hon har just nu en tävling på sin sida.

Jag har sju anledningar till att vinna din tävling

1. För att det är gratis 🙂
2. För att jag själv är usel på fota mina barn
3. För att jag aldrig vinner någon tävling (sant! jag vinner verkligen aldrig)
4. För att dina bilder har bra kompositioner
5. För att det skulle vara jättekul att träffa dig i verkliga livet
6. För att du kan redigera bilderna så det blir extra bra (jag skulle vilja ha en svartvit bild med tex bara ögon i färg)
7. För att få fina bilder tagna på barnen utomhus

Håll tummarna för mig nu 🙂

Comments are closed.