Heldag med Karin och Ella

Torsdag 24 april

Hade en mammadate med Karin idag. Hon bor i Solna men flyttar till Vallentuna nästa vecka. De har köpt hus. Jag kommer garanterat att bjuda in oss på grillkvällar där i sommar 😉 Ska bli spännande att se hur huset ser ut, jag är sugen på köpa hus men för tillfället trivs vi så bra här. Värmen har verkligen kommit till storstan, Karin gick i linne och jag i kortärmad tröja. Vi shoppade en del i Solna Centum. Det känns jättebra att vi (karin o jag) tog upp bekantskapen igen, hon är så go. Tänk att vi var bästa kompisar när vi var mellan 7-10 år. På högstadiet och gymnasiet pratade vi inte så mycket med varanndra. Efter studenten träffades vi aldrig och sedan efter ett tag så började vi maila (Karin bodde då i Linköping). Sedan träffades vi första gången på evigheter när Sebastian var nyfödd. Vi bestämde att ses redan på lördag igen, fast då blir det middag hos oss. Ska försöka ta lite mer bilder på söta Ella då. Hon växer så snabbt.

Comments are closed.