Bilder från Emelie

Fredag 23 maj

Nu är bilderna klara som Emelie har tagit på killarna för några veckor sedan. Vi är jättenöjda! Mycket liv i bilderna och jag får välja på både färg och svartvita. Vi ska titta igenom ikväll och se om vi vill ha alla i svartvit eller bara några. Titta in på Emelies sida, där finns tre bilder på barnen. Alla tre finns under maj-2008. Kom ihåg att ni inte får kopiera bilderna, de tillhör Emelie. Hur som helst så är vi jätteglada att vi valde Emelie som fotograf, hon är kanon med barn och superduktig att fota och redigera. Kan rekommendera henne till er som vill ha fina bilder på era barn, släktingar eller er själva.


Emelie fick jaga runt i lekparken, killarna ville inte vara på samma ställe längre
tider.

2 Responses to “Bilder från Emelie”

  1. Annica Says:

    Dina barn är välfotograferade tror jag. Underbart. Ingenting man ångrar sen.

    Är fotografen någon du känner?

    En kompis pojkvän är superduktig att fota. Han var med på Simons dop. Det blir väldigt skillnad mot för när en annan fotar;-)

  2. Jenny Says:

    Annica – Jag känner inte Emelie men jag har läst hennes blogg i flera år. Det känns nästan som jag känner henne men det var första gången vi sågs. Bilderna blev så himla bra. Precis som du säger, det är inget man ångrar. Alltid kul med mycket bilder på barnen. De växer ju så fort…