Gula faran

Söndag 21 september
Min pappa kallar Sebastian för gula faran. Vet inte varför han kallar honom det. Eller jo, jag tror det Àr för att han Àr lite vild. Mycket mer busig Àn vad Alexander nÄgonsin har varit. Han pillar pÄ allt, han klÀttrar pÄ allt, han bits, rivs, nyps och puttas. Vi sÀger Ät honom att han inte fÄr och ibland har vi satt honom i hans sÀng dÀr han fÄtt sitta en stund. Alexander Àr den lugna, gosiga och försiktiga medans Sebastian Àr den mer impulsiva, busiga, modiga och vilda.


Bus med yoggi

Bus hoppar uppe pÄ hyllen sÄ mamma fÄr hjÀrtat i halsgropen

Bus med sin farfar

3 Responses to “Gula faran”

 1. Annica Says:

  Haha! Samma hÀr hemma. Simon Àr lugn medan Alice Àr överallt. KlÀttrar och har mer mod Àn förstÄnd. Konstigt nog slÄr hon sig sÀllan.

  Nu har hon börjat hÀmta stolar som hon skjuter till köksbÀnken. Sen klÀttrar hon upp sÄ lÀtt som ingenting. Ena dagen stod hon pÄ fönsterbrÀdet i vardagsrummet!

  Vilda smÄsyskon!

 2. Jenny Says:

  Annica – det Ă€r mĂ„nga som sĂ€ger att smĂ„syskon Ă€r vildare/modigare. Gulliga Alice 🙂 Är hon en liten buse? Jag har en tröja till henne i stl 92 som jag tycker Ă€r för tjejig, den Ă€r frĂ„n Po.P. Vill du ha den?

 3. Annica Says:

  Jenny: SjĂ€lvklart! Gulle du. Jag kan betala för den. Älskar ju POP! Kram