Nu har vi inga soffor kvar

Lördag 25 oktober

Vi satte ut vÄra tvÄ soffor pÄ Blocket och vips sÄ var dom sÄlda. SjÀlvklart försökte de pruta men jag var inte snÀll, eftersom fler hade ringt och ville köpa sÄ fanns det ingen anledning att gÄ ner i pris. Vi sÄlde bÄda för 2000:- ink extra överdrag till bÄda sofforna. NÀr dom kom för att hÀmta sÄ fick dom Àven köpa bordet för 100 kr. Nu fÄr vi ligga i sÀngen och titta pÄ teve och jag och mannen satt och Ät vÄr mysmiddag i köket istÀllet för i vardagsrummet. Vi lÄter barnen Àta innan oss ibland pÄ fredagar eller lördagar och sÄ har vi lite mys för oss sjÀlva senare nÀr de sover.

Jag trÀffade ju Ikea heminredaren i fredags och nu Àr jag sÄklart sugen pÄ göra om vardagsrummet. Vi ska bara sÀlja allt som finns i rummet och sedan spara ihop lite pengar. Vi ska Àven lÀgga nytt golv och mÄla om. Det kommer bli sÄ fint! Har pratat med killarna som kaklade hos oss och de ska Àven lÀgga golvet Ät oss.

Adjö tygsoffa och vÀlkommen lÀdersoffa

Nu ska vi sÀlja vÄra Billybokhyllor och sedan Àr det nÀstan tomt.

4 Responses to “Nu har vi inga soffor kvar”

  1. Annica Says:

    Vi vÀntar pÄ nya lÀdersoffor frÄn Ikea. Tyg Àr snyggt men ack sÄ opraktiskt i vardagen med smÄbarn.

    Sen vi flyttade vill jag bara ha nytt och göra om hela lÀgenheten. Farligt det dÀr med inredning;)

  2. Jenny Says:

    Annica – kul att höra ifĂ„n dig 🙂 Saknar dig! Vilken soffa har ni bestĂ€llt? Vi har bestĂ€llt Karlstad 2 sits med shcĂ€slong. Vi ska Ă€ven ha tvĂ„ fotöljer frĂ„n Karlstad. Visst Ă€r det kul att ha allt nytt men det tar en massa energi frĂ„n en. Nu ska vi lĂ€gga nytt golv och mĂ„la om vardagsrummet.

  3. Annica Says:

    Detsamma!

    Vi köpte tvÄ stycken Lervik.

    Det tar verkligen massa energi och det Àr svÄrt att se nÄgot slut pÄ det hela. Nya tapeter, möbler att sÀtta ihop, gamla möbler att sÀlja och mitt i allt ska man jobba och hinna med barnen. Puh!

    Just nu planerar jag för Simons 3-Ärskalas (han fyller nÀsta tisdag). Förra veckan blev det premiÀr-VAB.

    Jag finns hĂ€r och lĂ€ser men vet inte hur jag ska göra med min egen blogg. Älskar ju att blogga men det tar sĂ„n tid. Sen har jag börjat fĂ„ problem med att alla vet allt. Tjejerna pĂ„ jobbet lĂ€ser, svĂ€rmor etc. Kanske en lĂ„st blogg? Vet inte riktigt Ă€n hur jag ska göra.

    Och tÀnk inatt kom första snön! Gissa om barnen Àr lyckliga?! Kram Annica

  4. Annica Says:

    Ser att lÀnken inte fungerar. Sorry!