1 månad kvar

Måndag 24 november

Tillbaka på jobbet efter varit hemma med Sebastian sedan onsdags. Han har haft en jobbig hosta och snorig som tusan. Smittade mig också så jag är snorig och har ont i halsen. Här är det mycket att göra, ingen har tagit posten medans jag varit hemma.

Nu är det ju bara 1 månad kvar till jul! Jag längtar så mycket. Ska bli så skönt att vara ledig några dagar och bara vara med familjen. Syrran och brorsan kommer och firar jul med oss 🙂 Pappa ska vara tomte som vanligt. Alexander sa igår att han skulle klappa tomten på kinden, inte i skägget, för det rörde på sig och då skulle tomten bli ledsen. Ska bli skoj att se hur Sebastian reagerar på tomten, förra året missade han ju julafton. Nu håller vi alla tummar för att vi får vara friska över jul.

Jag har köpt klart alla klappar till barnen och Esmeralda. Min bror och föräldrar är jag också klar med. Nu är det bara syrran och Olivia kvar. Känns bra, jag har ju en månad på mig. Just det, min kusin Emelie är jag inte klar med, men det ska nog inte vara så svårt, en snart 6 årig tjej. Mycket lättare att köpa saker till tjejer än killar. Mina kids vill ha Thomas-tåg och Briotåg. Jag har kökt garage till båda killarna och Sebastian ska få en hopphäst.

One Response to “1 månad kvar”

  1. Anonymous Says:

    Jag åker till Ullared i helgen. Önskar sig Alexander något och vad kan man köpa till Sebastian?

    Vad önskar du och Jante sig då?

    Kram

    // Brorsan