Utmaning frÄn Annica.

Svara pÄ dessa frÄgor och utmana 5 av dina bloggvÀnner.

1. Är du nöjd med ditt namn eller önskar du dig ett annat? Jag Ă€r nöjd. Jenny TerĂ©se Elisabeth Stensli, tycker fortfarande att det lĂ€t bĂ€ttre med Risberg pĂ„ slutet med Stensli Ă€r ovanligare.

2. Saknar du nĂ„got i ditt liv? SvĂ„r frĂ„ga, jo det gör jag. Vissa saker vill jag inte dela med mig. Just nu saknar jag ett större badrum. VĂ„rt Ă€r sĂ„ Ă€ckligt och litet. En dotter vore ju inte helt fel 🙂 Sedan saknar jag min syster och bror, en Ă€r pĂ„ vĂ€g tillbaka.

3. Sommar eller vinter? Jag sÀger vintern, Àlskar snö och tÀnda ljus i mörkret.

4. Vad var det första du la mĂ€rke till hos din partner , som du föll för? Vet inte, vi blev ihop sĂ„ hastigt. Hans personlighet kanske. Han kyssar 🙂

5. Vilken Àr den bÀsta julklapp du fÄtt? Kom ihÄg att jag blev jÀtteglad för en champion tröja nÀr jag var runt 13 Är. Dom var dyra dÄ och jag hade inte rÄd med en sjÀlv.

6. PÄverkas du av media, och alla sk ideal? Jo det gör jag nog.

7. Vart i vÀrlden skulle du helst vilja leva? Sverige Àr bra. Skulle vara skönt med ett sommarhus i nÄgot varmt land.

8. Finns det nÄgot du Ängrar att du gjort? Ja men det finns mer jag Ängrar att jag inte gjort.

9. Hur mĂ„nga barn vill du ha? Jag skulle vilja ha tvĂ„ barn till. TvĂ„ st flickor 🙂 Eller i alla fall ett barn till. Min man gĂ„r nog bara med pĂ„ ett till.

10. Har du Äterkommande drömmar? Ja. Jag har drömmt samma dröm sedan jag var ca 4-5 Är. Det Àr om en svart varg som sitter mittemot mig pÄ dagis nÀr jag mÄlar pÄskÀgg. Den ser lÀskig ut men gör inget. Kom ihÄg att jag blev rÀdd nÀr jag drömde den nÀr jag var liten, nu drömmer jag den inte alls lika ofta.

11. Om du fick Àta en matrÀtt resten av detta Är, vad skulle du vÀlja dÄ? Kött med sallad och murkelsÄs.

12. MĂ€rkes klĂ€der eller inte? Jag anvĂ€nder inte sĂ„ mycket mĂ€rkesklĂ€der. Hade jag varit smal och kunnat ha “normala” klĂ€der hade det nog blivit mer mĂ€rkesklĂ€der.

13. Vart ska du/ni fira jul? Hemma hos mina förÀldrar med mina syskon och sÄ min familj sÄklart.

14. Har du ett NyÄrs löfte? Ja att gÄ ner i vikt sÄ jag fÄr min operation. MÄste!

15. Vad har du för planer för dagen? Jobbar, ska hÀmta barnen och innan dess hinna handla mat pÄ Maxi. PÄ kvÀllen kommer ev mÄlaren för att kolla pÄ vÀggen som jag inte Àr nöjd med.

Jag utmanar Anna M, Micke, Caroline, Linda och Sybubblan.

2 Responses to “”

  1. Annica Says:

    Roligt att du antog utmaningen. Dina svar kÀnns lite sorgliga. Hoppas allt Àr bra! Kram kram A.

  2. Maja Says:

    Nu fick jag lÀra mig lite mer om dig.
    Vi ses i morgon!
    Kram!