Öronbarn

Lördag 29 november

Stakars Alexander! Nu har han fått trumhinnan spräckt. I natt skrek han HELA natten. Tror vi sov totalt 2 timmar. Han sa inte vart han hade ont utan sa att benen gjorde ont. Vi sjöng, kramade och pussade men inget hjälpte. Vid 5 tiden tyckte jag han kändes varm så jag gav honon ipren och så sov han sedan till åtta. Tyvärr vaknade Sebastian redan kl 6 så vi fick inte sova….

Alexander hade många öroninflammationer när han var liten, tror han haft ca 10 st. Nu var det länge sedan och vi hoppas det är sista på bra länge. Jante hade också en del öroninflammationer när han var liten så det kommer väl från honom.

Efter frukost såg vi hans öra, det var torkat var runt örat och i örat. Jag bad Jante ta med honom till Danderyds och hans trumhinna hade såklart spruckit. Stackarn, han måste haft skit ont. Vi fick penicillin som han vägrade äta. Prövade att hälla i den i mjölken men det gick inte heller. Jag fick ringa Danderyds och be om nytt penicillin med fruktsmak, den ville han ha mer av 🙂 Nu har han över 38 graders feber men är rätt pigg, just nu är det häxan surtant, som han älskar.

Jag har massa jobb att göra, har börjat men är inte klar. Vi hade tänkt att gå på Gröna Lunds julmarknad imorgon med det blir vila och jobb för oss i stället. Gröna Lund kan vi ta nästa helg om vi alla är friska då.

3 Responses to “Öronbarn”

  1. malin Says:

    Stackars liten, pussa & krama honom från oss. Kram Malin

  2. Annica Says:

    Usch vad jobbigt! Öronvärk som är så fruktansvärt.

    Kanske han kan få rör?

  3. Jenny Says:

    Malin – förlåt för jag inte svarat på ditt mail. Haft för mycket på jobbet….

    Annica – Ja det var så synd om honom, vi har kollat om han ska få rör men de har tyckt vi ska vänta. Nu har han det så sällan så nu tror jag inte det är någon idé. Vi får se om det kommer fler öroninflammationer nu, då kommer jag be om rör åt honom.