Nalle är tillbaka

Tisdag 17 mars

Jag tog en sväng till Stinsen igår för att leta efter nalle, men den var inte upphittad. När jag kom hem så letade vi lite till, i tvättkorgen, bakom sängen, i olika lådor. Jante hittade den i Alexander ryggsäck, han hade packat ner den i helgen när han lekte tåg. Skönt att den kom till rätta, han vill ju sova med nalle.

Idag när jag kom till dagis fick jag reda på att Alexander ska få börja på stora avdelningen 1 april. Det kommer bli jättebra för Alexander, leka med lite större barn. Det är han och en till kille som flyttar till samma avdelning. Hans förra fröken jobbar på den avdelningen så det är också ett plus.

3 Responses to “Nalle är tillbaka”

 1. Annica Says:

  Vilken tur!

  Jag trodde alla dagis hade integrerade avdelningar numera?

  Simon gillar också att leka med storkillarna!

 2. Jenny Says:

  Jag tror alla dagis här hos oss har uppdelade avdelningar. En avd med barn 1-3 år och en för 3-5 år. Tyvärr har han fått gå kvar på småbarnsavd lite för länge.

 3. Maja Says:

  Skönt med nalle, vi blev lite oroliga : )

  Bra att byta avdelning, äntligen!