Orolig

Tisdag 12 maj

I söndags sÄ ramlade Sebastian ihop. Det började med att han inte ville gÄ utan vi skulle bÀra. Han Àr annars vÀldigt glad i att fÄ gÄ sjÀlv, Alexander tar gÀrna vagen men Sebastian vill gÄ. Han blev vÀldigt gnÀllig och ville bara upp. Sedan sÄg vi att han gick konstigt, han liksom haltade lite. NÀr vi kom ut, vi hade varit hos min farmor och farfar sÄ vek hans ben sig och han hamnade pÄ rumpan. Det sÄg vÀldigt lÀskigt ut. Vi klÀmde pÄ foten och pÄ benet men han reagerade inte. Vi tog i alla fall bilen till Danderyds och samma sak dÀr, han försökte gÄ lite men benet vek sig och han ramlade ihop.

Vi fick trÀffa en barnlÀkare som trodde han hade fÄtt en inflammation i höften. Han ordinerades vila. Alla som har barn vet ju hur lÀtt det Àr för en 2-Äring att sitta stilla. Han gÄr pÄ alvedon och ipren för att lindra smÀrtan. NÀr han fÄr det gÄr han utan problem, men helst ska han vara still. Vi har sett pÄ Pippi och Totoro ett antal gÄnger nu. Idag Àr han mycket bÀttre min lilla prins.

Sötisen

Jag och Sebastian

5 Responses to “Orolig”

  1. Maja Says:

    Jag förstÄr att du blir orolig. Stackars Sebastian. Skönt att han kan gÄ igen med vÀrktabletterna i alla fall och hoppas lÀkaren hade rÀtt och att det försvinner snart. LÀskigt nÀr sÄnt dÀr hÀnder.
    Ge honom en kram frÄn mig!

  2. Annica Says:

    Fy vad lÀskigt! Lilla killen. Hoppas han Àr helt bra snart. Kram

  3. malin Says:

    Men oj vad otÀckt, hoppas han blir bra snart. Kram frÄn oss

  4. Veronica Says:

    Men Lillgubben!!
    Hoppas han mÄr bÀttre idag!
    kram kram

  5. Maja Says:

    Va cool han ser ut föresten pÄ översta bilden : )
    Men sÄ Àr han ju cool ocksÄ ; )