Nya barnstolar

Onsdag 9 december

Jag köpte tvÄ nya barnstolar till köket för nÄgra veckor sedan. Barnen sitter bÀttre pÄ dessa smÄ stolar istÀllet för vÄra vanliga. Jag kom pÄ att jag hade bokstÀver liggandes som inte anvÀnds. De satt pÄ barnens dörrar förut men nu har jag bilder pÄ barnen istÀllet. DÄ smyckade jag deras nya stolar med deras namn. SÄ hÀr blev det.


 

5 Responses to “Nya barnstolar”

 1. Dos Vagabundos Says:

  Vad fint det blev med stolarna!!! Kul med uppdateringerna pÄ bloggen och med att du snart Àr ledig =)

 2. Dos Vagabundos Says:

  Vad fint det blev med stolarna!!! Kul med uppdateringerna pÄ bloggen och med att du snart Àr ledig =)

 3. Kati Says:

  Fiffigt 🙂

 4. S@ra Says:

  Kul idé. Fint! Antar att grabbarna Àlskar sina stolar med namn?!

 5. S@ra Says:

  Är lite nyfiken pĂ„ EuroBaby-vagnarna. Ska vara samma tillverkare som Brio, men deras billiga billighetsmĂ€rke (Carena Ă€r vĂ€l deras dyra billighetsmĂ€rke dĂ„). Brukade vara halvkass kvalitet förr, men kanske har de blivit bĂ€ttre. Kanske passar det att jag kommer förbi pĂ„ fika eller sĂ„?