Nya barnstolar

Onsdag 9 december

Jag köpte två nya barnstolar till köket för några veckor sedan. Barnen sitter bättre på dessa små stolar istället för våra vanliga. Jag kom på att jag hade bokstäver liggandes som inte används. De satt på barnens dörrar förut men nu har jag bilder på barnen istället. Då smyckade jag deras nya stolar med deras namn. Så här blev det.


 

5 Responses to “Nya barnstolar”

 1. Dos Vagabundos Says:

  Vad fint det blev med stolarna!!! Kul med uppdateringerna på bloggen och med att du snart är ledig =)

 2. Dos Vagabundos Says:

  Vad fint det blev med stolarna!!! Kul med uppdateringerna på bloggen och med att du snart är ledig =)

 3. Kati Says:

  Fiffigt 🙂

 4. S@ra Says:

  Kul idé. Fint! Antar att grabbarna älskar sina stolar med namn?!

 5. S@ra Says:

  Är lite nyfiken på EuroBaby-vagnarna. Ska vara samma tillverkare som Brio, men deras billiga billighetsmärke (Carena är väl deras dyra billighetsmärke då). Brukade vara halvkass kvalitet förr, men kanske har de blivit bättre. Kanske passar det att jag kommer förbi på fika eller så?