Hej där inne i magen!

Onsdag 3 februari
I måndags var vi på det “stora” ultraljudet som man blir erbjuden att gå på. Allt såg bra ut. Det är alltid lite närvöst att gå på ultraljud tycker jag. Vi fick en jättetrevlig barnmorska som berättade om allt hon såg. Gommen hade växt ihop som den skulle och alla armar och ben var på plats. Hon såg till och med vilket kön det var och berättade det för oss. Nu tänker vi ju inte dela med oss det till er än utan det får bli en överraskning. Jag hade räknat ut att h*n skulle komma den 4 juli men blev tillbaka flyttad till den 1 juli. Förmodligen kommer h*n i slutet av maj eller i början av juni.

4 Responses to “Hej där inne i magen!”

 1. Maja Says:

  Åh vad roligt att se bilder! Det är lika farsinerande varje gång! Kram!

 2. malin Says:

  Jag är såååå nyfiken 🙂

 3. Veronica Says:

  heeeeej!!!!!

  Men åh vad kul !
  Vad otroligt spännande!
  Skönt och höra att alla mår bra också.

  Ta hand om dig, magen och din familj!
  Kram!

 4. lisa Says:

  åh va mysigt med ul. Nu blir jag så nyfiken! kram till er!