Lång tid kvar

Torsdag 4 mars

Jag ser på min bebisnedräknare att det är 119 dagar kvar. Känns som många långa dagar. Jag har ju rätt ont för foglossningen. Ligamentsmärtorna är också jobbiga men de kommer nu mer sällan. Om jag skulle föda lika tidigt som Alexander föddes är det bara 84 dagar kvar och som Sebastian är det 91 dagar kvar. Nu hoppas jag ju att denna vill stanna lite längre inne i trygga magen.

Jag är sjukskriven på 25% vilket är jätteskönt! Jag kommer hem vid 3 tiden och lägger mig och vilar. Läser en bok och somnar oftast. Jag har svårt att sova på natten, kan inte vända mig i sängen utan att sätta mig upp först. Går nog upp på toa 3-4 ggr per natt. Suck! Idag går jag i alla fall in i vecka 24.

3 Responses to “Lång tid kvar”

 1. Annica Says:

  Vad jobbigt.

  Det var mest en väntan sista gången tycker jag.

 2. S@ra Says:

  A är född 16 dagar för tidigt, M 14 dagar, så jag och "alla andra" var ganska säkra på att bebis #3 skulle komma tidigare än BF. Men icke. Han kom 41 +4 (tror jag det var) och det var ju tack vare igångsättning pga revbensfrakturen. Hade inte den varit så vet man aldrig när han kommit. Fanns inte en tillstymmelse till att han tänkte komma ut.

 3. Maja Says:

  Förstår att det känns lite tugnt, många veckor kvar. Foglossningen är inge rolig alls.

  Men jag tror det kommer kännas lite lättare och roligare när våren kommer. Och sen, rätt va det är så är det dags : )