Hus hus hus

Lördag 14 augusti

Jag vill flytta! Nu! Jag vill sÄ gÀrna bo i hus. Ha egen tomt, inte ha grannar som bor under och störs nÀr barnen springer. Stora ytor och egna rum till barnen. Imorgon skulle vi pÄ husvisning men sjÀlvklart Àr det sÄlt redan innan visningen. Trist! Det var ett ganska litet hus men verkade bra planerat. Jaja jag letar vidare, helst vill jag ju köpa ett hus i Fresta och detta lÄg inte dÀr.

3 Responses to “Hus hus hus”

  1. S@ra Says:

    Det Àr ju inte helt problemfritt att bo i hus heller. Har kompisar som bor i parhus och det hörs in till grannen nÀr det gÄr nÄgon i trappan. Deras grannar Àr ocksÄ en 3-barnsfamilj med barn ungefÀr i samma Älder som min kompis har, sÄ bÄda familjerna rycker pÄ axlarna och fortsÀtter skutta/studsa/hoppa nerför sina trappor.

    Eller sĂ„ kan man ju som mannen i huset bredvid oss: störa sig pĂ„ ALLT. Att det osar nĂ€r vi grillar (Behagar ni flytta grillen för vi mĂ„ste stĂ€nga fönstren. Nej, gubbe!), att de har fukt i sin kĂ€llare för att vĂ„ra stuprör inte gĂ„r till dagvattenbrunnen ( Ordna det genast! Nej, gubbe! Har inte tid/lust/ork. Dessutom har det varit sĂ„ hĂ€r de senaste 50 Ă„ren varav vi bott i huset 6 av dem.), att vi klipper hĂ€cken som avgrĂ€nsar vĂ„ra tomter för sĂ€llan och för slarvigt, att vi parkerar bilen pĂ„ gatan istĂ€llet för i vĂ„rt garage… och sĂ„ vidare.

    Tycker inte vi Àr omöjliga pÄ nÄt sÀtt, men just denne gubbe har retat upp sig pÄ oss (mig).

  2. Jenny Says:

    Sara – Nej det Ă€r klart man kan ha otur med grannar. Helst vill vi bo i fristĂ„ende ville och inte radhus. Jag har vĂ€xt upp i villa och vi har inte haft nĂ„got strul alls. Hoppas din granne skĂ€rper sig eller flyttar.

  3. Caroline Says:

    Jag hoppas verkligen att ni hittar nÄgot som ni gillar snart!!! <3