Lundmyr

Söndag 15 augusti

Nu lägger jag ut lite mer Tradera-auktioner igen. För några veckor sedan fick jag in några hundra på barnkläder och mammakläder. Nu är det Lundmyr som ska bort. Har lite för mycket kläder till lillan och hon hinner inte använda allt. Kika in om ni är intreserade.

14 Responses to “Lundmyr”

 1. S@ra Says:

  Har inte orkat ta tag i alla urvuxna babykläder som ligger i lådor märkta “Sälj”. Har en del PO.P och andra märkeskläder som är lättsålda på Tradera. Men också massor med annat som är mer svårsålt.

  Tror det är lättast att få bud om jag gör iordning klädset med matchande body – byxa – strumpor, för att göra det måste jag ha tid, ork och inspiration. Allra bäste skulle det bli att ta alla bodys som passar till samma strumpor och byxor och göra ett stort klädpaket av.

  Eller budar folk inte på det för att man inte vill betala mycket för frakt. Jag resonerar som så att det kostar 36:- med Posten för försändelser < 500 gr och för bara 14:- mer får man skicka < 1 kg med Schenker och det blir VÄLDIGT mycket bebiskläder man kan skicka då.

 2. Jenny Says:

  Jag gjorde några klädpaket nyss och de gick inte alls bra. Därför prövar jag att lägga ut var för sig denna gång. Jag fotade till och med allt som ett klädpaket sedan ångrade jag mig. Vi får se hur det går nu, har fått bud på pyjamasen som är kortärmad, den jag trodde skulle gå sämst eftersom det närmar sig höst. Har massor av sommarkläder nu som Cornelia växt ur men jag tar de till nästa vår/sommar. Eller om det dyker upp någon klädbytardag snart, jag har inte prövat det. Där verkar det som om man kan få en del sålt.

 3. S@ra Says:

  Min erfarenhet säger att det ska vara väldigt speciella kläder om man ska få 56-80 sålt på Tradera. De är svårsålda även på barnklädbytardagar. Man får så mycket nytt. Man har kanske inte hunnit komma på det där med begagnat om det är ens första barn. Och är det barn 2 eller 3 har man redan så mycket babykläder att man inte behöver mer. Om det inte är superfina speciella märken och superduperjättebilligt.

  Är det märkes- finns det Gröna Villan här i närheten av oss som säljer. Tar provision, så klart. Me då slipper du prismärka etc. Prova först på Tradera och barnklädbytardagar. Sen kan du ju ta med det hit, så kan vi äta/fika och ta en prommis till Gröna Villan.

  Kram!

 4. Annica Says:

  Jag köpte massor av barnkläder till mina barn i storlek 56-80. Det är ju då kläderna är oslitna. Fast jag har själv aldrig sålt kläder på Tradera. Ger alltid bort till släkt och vänner. Det är så roligt att se att kläderna blir använda igen tycker jag.

  Alice fick bara ha rosa på sig första året;) Inget från killarna. Nu föredrar både hon och jag andra färger.

 5. Jenny Says:

  Annica – jag köpte också en del i små storlekar till Alexander. Sedan hade jag ju allt när Sebastian kom, då köpte jag bara lite nytt eftersom det är så skoj med nya kläder. Jag har gett bort hur mycket som helst. Nu säljer jag bara märkeskläder på Tradera, resten get jag bort till vänner. Syrran som gärna vill ha barn ska få kolla igenom allt och lägga undan det hon gillar 🙂 Hon lär ju dröja några år med barn så vi får se hur modernt det är då.

  Nu har Cornelia mest rosa men jag har en del grönt, lila och gult också. Fast visst är det fint med rosa? 🙂

 6. Annica Says:

  I måttlig mängd är det fint med rosa;) Alice som är så ljus passar bättre i klara färger.

 7. S@ra Says:

  Kläderna är ju SÅÅÅ fina! Vill du så länkar jag till dina auktioner från min blogg. Kanske är det någon ny som hittar dit!

 8. Jenny Says:

  Gör gärna det om du inte redan gjort det, jag har ju inte så himla många besökare på min blogg. Hoppas verkligen de går upp lite mer. Trist att sälja en så fint body för 1 kr. Tack tack!

 9. S@ra Says:

  Gjort!

 10. S@ra Says:

  Jag har lagt bud också! En kompis ska ha bebis när som helst. Fast jag undrar om det blir en stor bebis… man skulle tro det när man ser hennes mage.

 11. Jenny Says:

  Sara – Kul! Hoppas du vinner 🙂

 12. S@ra Says:

  Nu verkar det som om budgivningen tagit fart!

 13. Jenny Says:

  Sara – kolla min nya auktion, ett par jättefina byxor. Inget för Cesar?