Lundmyr

Söndag 15 augusti

Nu lÀgger jag ut lite mer Tradera-auktioner igen. För nÄgra veckor sedan fick jag in nÄgra hundra pÄ barnklÀder och mammaklÀder. Nu Àr det Lundmyr som ska bort. Har lite för mycket klÀder till lillan och hon hinner inte anvÀnda allt. Kika in om ni Àr intreserade.

14 Responses to “Lundmyr”

  1. S@ra Says:

    Har inte orkat ta tag i alla urvuxna babyklĂ€der som ligger i lĂ„dor mĂ€rkta “SĂ€lj”. Har en del PO.P och andra mĂ€rkesklĂ€der som Ă€r lĂ€ttsĂ„lda pĂ„ Tradera. Men ocksĂ„ massor med annat som Ă€r mer svĂ„rsĂ„lt.

    Tror det Ă€r lĂ€ttast att fĂ„ bud om jag gör iordning klĂ€dset med matchande body – byxa – strumpor, för att göra det mĂ„ste jag ha tid, ork och inspiration. Allra bĂ€ste skulle det bli att ta alla bodys som passar till samma strumpor och byxor och göra ett stort klĂ€dpaket av.

    Eller budar folk inte pĂ„ det för att man inte vill betala mycket för frakt. Jag resonerar som sĂ„ att det kostar 36:- med Posten för försĂ€ndelser < 500 gr och för bara 14:- mer fĂ„r man skicka < 1 kg med Schenker och det blir VÄLDIGT mycket bebisklĂ€der man kan skicka dĂ„.

  2. Jenny Says:

    Jag gjorde nÄgra klÀdpaket nyss och de gick inte alls bra. DÀrför prövar jag att lÀgga ut var för sig denna gÄng. Jag fotade till och med allt som ett klÀdpaket sedan Ängrade jag mig. Vi fÄr se hur det gÄr nu, har fÄtt bud pÄ pyjamasen som Àr kortÀrmad, den jag trodde skulle gÄ sÀmst eftersom det nÀrmar sig höst. Har massor av sommarklÀder nu som Cornelia vÀxt ur men jag tar de till nÀsta vÄr/sommar. Eller om det dyker upp nÄgon klÀdbytardag snart, jag har inte prövat det. DÀr verkar det som om man kan fÄ en del sÄlt.

  3. S@ra Says:

    Min erfarenhet sÀger att det ska vara vÀldigt speciella klÀder om man ska fÄ 56-80 sÄlt pÄ Tradera. De Àr svÄrsÄlda Àven pÄ barnklÀdbytardagar. Man fÄr sÄ mycket nytt. Man har kanske inte hunnit komma pÄ det dÀr med begagnat om det Àr ens första barn. Och Àr det barn 2 eller 3 har man redan sÄ mycket babyklÀder att man inte behöver mer. Om det inte Àr superfina speciella mÀrken och superduperjÀttebilligt.

    Är det mĂ€rkes- finns det Gröna Villan hĂ€r i nĂ€rheten av oss som sĂ€ljer. Tar provision, sĂ„ klart. Me dĂ„ slipper du prismĂ€rka etc. Prova först pĂ„ Tradera och barnklĂ€dbytardagar. Sen kan du ju ta med det hit, sĂ„ kan vi Ă€ta/fika och ta en prommis till Gröna Villan.

    Kram!

  4. Annica Says:

    Jag köpte massor av barnklÀder till mina barn i storlek 56-80. Det Àr ju dÄ klÀderna Àr oslitna. Fast jag har sjÀlv aldrig sÄlt klÀder pÄ Tradera. Ger alltid bort till slÀkt och vÀnner. Det Àr sÄ roligt att se att klÀderna blir anvÀnda igen tycker jag.

    Alice fick bara ha rosa pÄ sig första Äret;) Inget frÄn killarna. Nu föredrar bÄde hon och jag andra fÀrger.

  5. Jenny Says:

    Annica – jag köpte ocksĂ„ en del i smĂ„ storlekar till Alexander. Sedan hade jag ju allt nĂ€r Sebastian kom, dĂ„ köpte jag bara lite nytt eftersom det Ă€r sĂ„ skoj med nya klĂ€der. Jag har gett bort hur mycket som helst. Nu sĂ€ljer jag bara mĂ€rkesklĂ€der pĂ„ Tradera, resten get jag bort till vĂ€nner. Syrran som gĂ€rna vill ha barn ska fĂ„ kolla igenom allt och lĂ€gga undan det hon gillar 🙂 Hon lĂ€r ju dröja nĂ„gra Ă„r med barn sĂ„ vi fĂ„r se hur modernt det Ă€r dĂ„.

    Nu har Cornelia mest rosa men jag har en del grönt, lila och gult ocksĂ„. Fast visst Ă€r det fint med rosa? 🙂

  6. Annica Says:

    I mÄttlig mÀngd Àr det fint med rosa;) Alice som Àr sÄ ljus passar bÀttre i klara fÀrger.

  7. S@ra Says:

    KlĂ€derna Ă€r ju SÅÅÅ fina! Vill du sĂ„ lĂ€nkar jag till dina auktioner frĂ„n min blogg. Kanske Ă€r det nĂ„gon ny som hittar dit!

  8. Jenny Says:

    Gör gÀrna det om du inte redan gjort det, jag har ju inte sÄ himla mÄnga besökare pÄ min blogg. Hoppas verkligen de gÄr upp lite mer. Trist att sÀlja en sÄ fint body för 1 kr. Tack tack!

  9. S@ra Says:

    Gjort!

  10. S@ra Says:

    Jag har lagt bud ocksĂ„! En kompis ska ha bebis nĂ€r som helst. Fast jag undrar om det blir en stor bebis… man skulle tro det nĂ€r man ser hennes mage.

  11. Jenny Says:

    Sara – Kul! Hoppas du vinner 🙂

  12. S@ra Says:

    Nu verkar det som om budgivningen tagit fart!

  13. Jenny Says:

    Sara – kolla min nya auktion, ett par jĂ€ttefina byxor. Inget för Cesar?