Stackars liten

Söndag 29 augusti

Cornelia har fått sin första öroninflammation, dubbelsidig. Vi har haft otur med våra barn och deras öron. Båda killarna är öronbarn och det verkar ju inte bättre med Cornelia. Bara två månader och redan fått sin första kur med Kåvepenin. Jag har aldrig sett henne skrika så mycket och så länge. Inget fick henne lugn. Jag åkte till Danderyds och vi fick komma in på en gång.

5 Responses to “Stackars liten”

 1. S@ra Says:

  Stackars liten plutt! Hur får man i en sån liten Kåvepenin? Stolpiller?

 2. Malin Says:

  Men lilla vännen, tycker så synd om henne! Hoppas hon är på bättringsvägen redan! Håller också en tumme när det gäller visning/försäljning av er lgh, visst är det idag?!
  Kram Malin

 3. Annica Says:

  Men fy vad jobbigt! Stackars lilla Cornelia.

  Är det vanligt att så små barn får öroninflammation? Joakim hade fyra öroninflammation när han var liten. Två på raken två gånger. Hans pappa var öronbarn och min syster så vi var rädda att det skulle bli lika men sen har han inte fått om det.

 4. linda Says:

  men stackars..jag var ett öron barn ,varannan fredag så slog d till som en klocka:-)ingen fest då inte!!!

 5. Jenny Says:

  S@ra – Nej man får tyvärr flytande, hon kräks upp det mesta.

  Malin – hon är redan mycket bättre. Tack!

  Annica – Jag trodde inte så små kunde få det, jag frågade på akuten när jag kom in om det kunde vara så och jo visst var det så. Både Alexander och Sebastian är öronbarn men fick aldrig rör, nu ska jag kräva det. Sebastian hade 5 öroninflammationer under december 08. Sedan har han haft säkert det dubbla innan och efter det. Då vet du hur det är.