Om en vecka

Söndag 3 oktober

Om en vecka har vi sovit vÄr första natt i huset. Vi börjar flytta pÄ fredag och pÄ lördag hyr vi bil och flyttar allt stort. Just nu bor vi i rena kaoset. Jag Àr sÄ trött pÄ det hÀr, hur mycket jag Àn packar sÄ Àr det massor kvar. Idag kommer gulliga Maja hit och hjÀlper oss. NÀr vi har barnen sÄ blir det inte lika mycket gjort.

3 Responses to “Om en vecka”

 1. Annica Says:

  Jag vet. Det Àr ingen höjdare att flytta med smÄbarn.

  Minns att jag packade och Alice packade upp.

  Det bÀsta Àr att man fÄr rensa och slÀnga.

 2. S@ra Says:

  SÄ kÀnns det hÀr ocksÄ. Packar och packar och packar. Och sÄ mÄste man försöka leva i det och packar upp igen. Som pÄ 5- och 1-Ärskalaset idag ville jag inte gÄ i jeansen och den randiga toppen som jag haft pÄ mig de senaste dagarna och inte nÄgon av paltorna jag sparat utan packade upp en fin tunika.

 3. Sara Says:

  SÄ spÀnnande med flytten! =) Snart Àr ni i nya huset! Massa kramar