Hemma bäst

Lördag 11 juni

I morse kl 03.15 landade vi på Arlanda. Jag hade förhoppning om att vara hemma till 04.00 men det tog så lång tid att få ut bagaget så vi var hemma 05 istället. Alla somnade dock hemma och vaknade vid 10 tiden. En underbar vecka hade vi i Turkiet, mycket bad och god mat. Fast man borde resa utan barn under 5 år. Det hade garanterat varit mer semester då 🙂 Få se om vi lyckas fixa barnvakt och åka iväg själva nästa år. Bilder kommer imorgon, jag är redo för sängen nu. God natt kära vänner!

2 Responses to “Hemma bäst”

  1. Annica Says:

    Låter härligt! Var i Turkiet var ni?

    Vi ska åka tillsammans med svärmor, svärfar, svåger och hans tre barn i september. Svärmor fyller 60 år så hon bjuder med oss alla. Till Side ska vi. Det är nog den bästa julklapp jag någonsin fått!

  2. Sandra Says:

    Ser underbart ut förstår att ni haft det bra =) nästa resa för Er blir till TLV we be waiting kisses from Holon