Bebisen i Magen

Tisdag 16 augusti

Ibland kan jag verkligen sakna att vara gravid, det är en härlig känsla. Jobbigt att ha ont och må pyton men känna sparkar och veta att det ligger en liten minimänniska i magen är häftigt. För ett år sedan var Cornelia snart två månader och låg kvar där man la henne. Nu klättrar hon upp och ner från soffan och springer runt i huset. Tänkt vad mycket det lär sig på bara ett år. Äter sin gröt själv med sked på morgonen utan kladd! Går upp för trappan själv och vill gärna sätta på sig skorna själv, men det är liiite för svårt 🙂

3 Responses to “Bebisen i Magen”

 1. Annica Says:

  När jag såg rubriken trodde jag att du är gravid igen!

  Jag är helt klart med det där och saknar det inte. Jag kan drömma ibland att jag är gravid och vakna kallsvettig. Den här kroppen orkar inga mer nattvak;) Det är så skönt nu när barnen är större och klarar mer själva.

  Simon har en kompis som har sex syskon. Jag är inte avundsjuk.

 2. Maja Says:

  Annica, skönt att veta när man är klar : )

 3. Annica Says:

  Maja: Hehe! Faktiskt.