Skolpojk

Tisdag 23 augusti

Imorgon börjar stora killen på 6-års. Idag har han varit hos frissan och valt vilka frukter vi skulle köpa hem. Han ska ha med sig en frukt varje dag. Skulle köpa nya jeans åt honom (han växer så fort!) men på Lindex där jag hade massa rabatt, hittade jag bara ett par fina, då säger han: “Nää mamma, jag kommer bli retad om jag har jeans utan knapp”. Det känns lite tidigt att börja tänka så redan. Jag får ta mig en sväng till H&M och köpa några par, där finns det mycket mer att välja på.


Fint med gult hår 🙂

3 Responses to “Skolpojk”

 1. Annica Says:

  Fina killen!

  Simon kan bara ha jeans utan knapp. Lindex med mudd är bäst på honom. Han vill bara ha jeans. Varje dag.

  Och i år duger inte overall. Byxa och jacka ska det vara. Och helst galonbyxor utan hängslen.

 2. Jenny Says:

  Var på H&M i fredags, såg att de hade många jeans med mudd. Alexander har verkligen fått för sig att det är barnsligt. Nu fick han 3 par nya jeans och ett par mysbyxor till gympan. Tror han har 6 par jeans nu, får se hur länge de håller. Finns det galonisar utan hängslen till barn? Det har i alla fall inte A frågat efter än 🙂

 3. Annica Says:

  Killar sliter verkligen jeans i parti och minut! Joakim har perioder då han bara ska ha jeans och sen är det plötsligt mjukisbyxor som gäller.

  Didrikson har regnställ utan hängslen men det får bli i nästa storlek. På täckbyxor går det ofta att ta bort dem.