Sjuka familjen

Söndag 4 september

Det blev en natt till på sjukhus för Sebastian och Jante. Sebastian var för slö för att få komma hem. Han ligger fortfarande med dropp. Jag har varit magsjuk i en vecka och börjar bli less. Igår kokade jag kyckling och ris som jag fick behålla över natten. Cornelia fortsätter att andas i sin inhalator men är pigg och glad. Hon sov över hos farmor och farfar i natt så jag och Alexander hade en myskväll själva igår. Jag hoppas verkligen vi får vara friska ett tag framöver nu, nästa helg ska vi ju till Rånäs slott. Håll tummarna att ingen annan blir smittad. Tack Maja för kycklingen!

One Response to “Sjuka familjen”

  1. Annica Says:

    Usch vad jobbigt när det bara går runt runt i familjen! Skönt att ni får lite avlastning. Guld värt.

    Krya på er! En slottshelg låter inte illa.