Lek i lekparken

Tisdag 17 oktober

Alexander sover jÀttelÀnge pÄ morgonen nu för tiden. Den senaste veckan har han vaknat runt 6-7 och fÄtt vÀlling och sedan somnat om till 08.30-09.00. Det Àr skönt att fÄ vila men trist för sÄngstunden pÄ öppnis börjar 09.30. Ibland har vi lyckats hinna men i morse kom vi för sent. Samuel lÄg och sov i vagnen nÀr vi kom och han sov sÄ lÀnge sÄ han missade öppnis helt. Jag och Rikard gick istÀllet till en lekpark med barnen. Alexander har aldrig lekt i sand förut och det mÀrktes. Han Ät nÄgra nÀvar med sand och smakade pÄ kottar och pinnar. Samuel var sÄ duktig och grÀvde i sanden med en spade. NÀr vi kom hem hade Alexander sand i blöjan, Àven fast han hade sina nya allvÀdersklÀder pÄ sig. BÄde han och jag hoppade ner i badet, skönt.



Samuel och Alexander fÄr sitta i Rikards knÀ nÀr han cyklar.

Alexander smakar pÄ bÄde löv, pinnar, kottar och sand.

PÄ eftermiddagen var det fotografering pÄ öppna förskolan. Förra gÄngen vi tog kort dÀr var Alexander 7 mÄn och dÄ log han Ät fotografen. Den hÀr gÄngen var han mer intresserad av alla lampor och av kameran. Det blev ett litet leende till slut, jag fick leka tittut bakom fotografen. Jag hade hoppats pÄ att hans tÀnder skulle synas pÄ fotot men det gjorde de inte.


Dom hÀr klÀderna hade Alexander pÄ sig pÄ fotot hos fotografen.

3 Responses to “Lek i lekparken”

  1. Anna Says:

    Vad skoj ni har om dagarna!!! 🙂 Du mĂ„ste hĂ€lsa Samuel och Rikard frĂ„n oss 🙂 Det Ă€r verkligen roligt att lĂ€sa hĂ€r om er vardag, du Ă€r skitduktig pĂ„ att skriva Jenny och superskoj att se bilder sĂ„ ofta ocksĂ„!

  2. Maja Says:

    Jag hÄller verkligen med dig Anna!

  3. Jenny Says:

    Vad glad jag blir att ni gillar att lĂ€sa det jag skriver 🙂 Kram pĂ„ er