Äntligen går han!

Söndag 7 januari

Idag firade vi min födelsedag i förskott. Jag orkade inte göra någon tårta så jag köpte en istället. Jag fick jättebra saker, ett par nya trådlösa hörlurar av mamma och pappa. Av Birgith och Kjell fick jag 500:- på H&M, behövs när jag fött barn och behöver nya kläder. Av Jante fick jag en bok och ska få ett halsband med våra barns namn på, vi ska vänta att beställa det tills nästa barn har kommit. Syrran gav min ett mobilsmycke och massor av lotter (jag vann faktist en del) Jag fick min favvo-duschcreme av Maja och Fredrik och en paradkossa av Bjarne och Becca. Tack alla så jättemycket 🙂

Idag när alla var här så började Alexander gå, han bara släppte taget och gick iväg. Han har tagit ca 10 steg förut men nu gick han runt själv i hela lägenheten.

One Response to “Äntligen går han!”

  1. annso Says:

    men vad f-n!! lägg ut bild på nya nån gång, inget mail med bilder har man fått trots löften! rappa på nu, seså.