Ny mammakompis

Tisdag 27 mars

Började dagen med att gÄ till dagis med Alexander, jag tar alltid honom pÄ tisdagarna för jag har förÀldrarutbildning pÄ tisdagar. Den Àr pÄ öppna förskolan. Det Àr jÀtteskönt att ha öppna förskolan bredvid dagiset eftersom jag ofta Àr pÄ öppnis med Sebastian. Vi har bestÀmt oss för att inte byta dagis i alla fall. Alexander trivs sÄ bra och sÄ Àr det mycket lÀngre till det nya dagiset. Det Àr sÄ skönt att bara ta vagnen och vara framme pÄ nÄgra minuter. Det nya dagiset hade jag Äkt bil till. Alexander kan byta dagis nÀr han Àr lite större om det skulle behövas.

FörÀldrarutbildningen var bra, vi Àr 5-6 mammor och vÄra smÄ bebisar som pratar om hur det Àr att ha syskon. Vi fokuserar pÄ det Àldsta syskonet och pratar om svartsjuka mm. Det Àr bara tvÄ gÄnger kvar, lite trist för det Àr givande att prata med andra mammor som ocksÄ har tÀtt mellan sina barn.

Klockan tolv hade jag tid för fĂ€rgning av ögonfransarna i VĂ€sby. Åkte bil till VĂ€sby Centrum och hann med en lunch innan fĂ€rgningen. Sebastian fick ocksĂ„ lite mat, han Ă€r sĂ„ snĂ€ll och sover bra i vagnen. Klockan ett skulle jag trĂ€ffa en tjej som jag har pratat med pĂ„ internet. Hon har en liten tjej som Ă€r född pĂ„ samma dag som Sebastian. Vi gick tillsammans till öppna förskolan i VĂ€sby, den ligger i Centrum. Det var roligt att trĂ€ffa henne för hon var ocksĂ„ en ung mamma. Hoppas vi kommer trĂ€ffas igen.


Liz och hennes dotter Alva

Sebastian har precis börjat le mot oss, han Àr sÄ söt!

Comments are closed.