Födelsedag

Tisdag 8 januari

Idag blir jag 27 (!) år. Känns lite jobbigt att fylla år, snart är jag 30. Sedan 40. Kommer ihåg när min mamma fyllde 30, då var jag 8 år. Jag tyckte hon var jättegammal och nu är jag snart där själv. Jag har varit på öppnis med Sebastian idag, han fick sin 1-års spruta. Han reagerade inte alls på sprutan men tyckte det var jobbigt att sitta på vågen. Han väger 9040 och är 72 cm lång. Jag fick sällskap av Jessica och Viktor på lunchen, vi åt kinamat. På eftermiddagen hämtade jag Alexander på dagis. Vi var bjudna på middag hos Vanja med familj. Hennes dotter Julianna som är 1 1/2 år leker jättebra med Alexander. Det är 1 år och 3 månader mellan hennes barn också. Makis är 3 månader och väger nästan lika mycket som Sebastian 🙂

På kvällen var jag på viktväktarna, jag hade gått ner 0,6 kilo. Nu har jag snart gått ner 10% av min vikt. Känns jättebra! Har bara 20 kilo kvar!

6 Responses to “Födelsedag”

  1. Maja Says:

    Grattis på födelsedagen och till nedgången vikt! Jätteduktiga du!

    Kram!

  2. Mattias Says:

    Låter som du haft en bra födelsedag! Hurra igen till dig!

    Duktig du är som kämpar på med viktväktarna, jag hejar på dig!!!!!!
    Kram karin

  3. Annica Says:

    GRATTIS i efterskott!! Du är ung än. Tro mig. Jag är 32 och lever än:-) Men jag vet, 30 känns som en magisk gräns. Det viktiga är ändå hur man mår och vad man gjort av sina år. Där är du rik som få. Man och två fina prinsar!

    Många kramar Annica

  4. Malin Says:

    Låter som du hade en bra födelsedag trots att du börjar bli så lastgammal… tänk när du är lika gammal som mig (snart 34)!!! Vi brukar ju skoja lite om ålder!

    Tycker du är superduktig som kämpar på med viktväktarna! Daniel sa häromdagen när han läste din blogg att han tyckte du såg så smal ut i ansiktet! Hoppas vi ses på lördag om alla är friska o krya. Kram så länge

  5. annso Says:

    haha, gammal? man är bara så gammal som man känner sig;)
    titta på mig, jag är ju tonåring varannan helg!

    du är asgrym som gått ner , keep up the good work!

    puss å kram

  6. Jenny Says:

    Tack för alla fina kommentarer 🙂 Kul att ni läser min blogg.
    Kramar