Tradera

Torsdag 10 januari
Jag har bara varit köpare pĂ„ Tradera, men igĂ„r la jag upp lite barnklĂ€der till försĂ€ljning. Jag la lĂ„ga utropspris och redan idag har jag fĂ„tt bud pĂ„ nĂ„gra av auktionerna. Jag har hur mycket klĂ€der som helst! Även fast jag lĂ„nat ut en del till 3 olika personer. Hoppas det blir lite pengar. Jag ska lĂ€gga ut lite mer klĂ€dpaket ikvĂ€ll.
Idag trÀffade jag pÄ Tatti och Rodrigo, de hÄller pÄ göra om hemma. Renoverar hela lÀgenheten. Nu blev jag jÀttesugen pÄ göra om jag med. Vi har ju pratat om att göra om hela köket men nu funderar jag pÄ att göra annat istÀllet. Vi skulle kunna lÀgga ekparkett i hela lÀgenheten, göra om vÄrt datarum till ett sovrum för Sebastian, fixa om vÄrt sovrum mm för samma pengar. Det Àr ju jÀttekul med ett nytt kök men det kÀnns nÀstan bÀttre att göra allt annat först. Jaja vi fÄr se hur det blir. Vi ska i alla fall göra nÄgot kul med lÀgenhetn. Visst har jag berÀttat att vi köpt vÄr lÀgenhet? Vi blev bostadsrÀttsÀgare den 14 dec.

Alexander i sin fina meandi skorta

4 Responses to “Tradera”

  1. Annica Says:

    Men vad ska lilla trean ha pÄ sig dÄ:-) Fast det klart att Felicia inte ska ha grabbarnas klÀder!

    Jag ger bort klÀder sÄ fort barnen vÀxt ut dom. Skickar till Joakims pappa och hans tjej (dom Àr stödförÀldrar). Vi bor sÄ trÄngt sÄ jag kan inte behÄlla alla drivor av klÀder. Spar nÄgra plagg som betyder extra mycket!

    Du har en utmaningen hos mig! Trevlig helg! Kram Annica

  2. Jenny Says:

    Annica: Jag sparar ocksĂ„ klĂ€der som betyder mycket och som varit favoriter. Kul att du kom ihĂ„g att jag vill att min blivande dotter ska heta Felicia 🙂

    Jag ska tÀnka lite pÄ utmaningen i helgen. Trevlig helg till dig ocksÄ! Kram

  3. CresceNet Says:

    Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my site, it is about the CresceNet, I hope you enjoy. The address is http://www.provedorcrescenet.com . A hug.

  4. S@ra Says:

    Jag har, för första gÄngen, lÀmnat barnklÀder och leksaker för försÀljning i second hand-butik. De sÀljer mot kommission. KÀnns visserligen lite surt att 60% av vinsten gÄr till nÄgon annan, men huj-uj-uj sÄ skönt att slippa all administration med fotografering, publicering av annons, hantera köpare, paketera och frankera.