Ingen ork

Tisdag 24 januari
Har ingen ork att blogga, har sÄ mycket att berÀtta men Àr sÄ trött. Sebastian vaknar ett antal gÄnger varje natt och skriker högt. Tror han har börjat drömma en del. Han vill ocksÄ Àta runt 3-4 varje morgon. Han Àter fortfarande dÄligt pÄ dagarna, inte vÀlling, inte mycket mat, inte macka osv. Det han tycker om Àr gröt och modersmjölkersÀttning. Hoppas det blir bÀttre snart. Alexander vaknar ocksÄ vid 4-5 och vill ha vÀlling (han Àter ocksÄ dÄligt!) han somnar om men vaknar runt 6. Tur att Jante gÄr upp med honom de dagar han ska till dagis. Jag Àr inte sÄ trött för alla vakna nÀtter utan mer för jag oroar mig för framtiden sÄ jag har sjÀlv svÄrt att sova. Har börjat kolla lite utbildningar. Jag skulle jÀttegÀrna plugga till sjuksköterska men jag har sÄ dÄligt sjÀlvförtroende. Om jag ska kuna söka den utbildningen sÄ mÄste jag plugga in matte b och naturkunskap b. Jag Àr sÄ usel pÄ matte! Hatar verligen matte! Ucsh!!! Jag mÄste i alla fall söka senast i maj sÄ jag har lite tid pÄ mig.

Sedan har jag bokat tid för bröstförminskning (eller tid för att fÄ reda pÄ om jag kan fÄ det gratis) Jag har ju diskbrÄck sÄ det Àr en anledning till att jag skulle kunna fÄ det. Jag har ocksÄ gÄtt med i viktvÀktarna och har nu nÄtt mitt fösta mÄl! Jag har gÄtt ner 8,6 kilo. Har massor av kilon kvar innan jag nÄr min mÄlvikt.
Sebastian har fyllt 1 Är! Han kröp pÄ alla fyra för första gÄngen igÄr. Han har bara hasat runt pÄ magen förut.
Sebastian pÄ 1-Ärs dagen


Storebror ville sÄklart leka med Sebastians nya saker

Den hÀr fina stolen har Maja gjort i 1-Ärs present

6 Responses to “Ingen ork”

  1. Annica Says:

    Vad duktig du Àr som gÄtt ner sÄ mycket!

    JÀttefin stol Sebastian fick i present. Killarna Àr sÄ fina. Gillar nÀr syskon har lika klÀder!

    Det klart du ska lÀsa till ssk om det Àr vad du vill jobba med. Det kommer du klara galant. Du verkar vara en sÄn varm och empatisk mÀnniska och det Àr ni som behövs inom vÄrden! Kram kram Annica

  2. Anna/Kioskis Says:

    Å… klart du ska plugga till sjuksköterska! Och matten fĂ„r de helt enkelt lĂ€ra dig, hade du kunnat allt hade du inte behövt lĂ€sa in det ju. Det dĂ€r fixar du, du Ă€r ju en smart tjej och har Jante som kan hjĂ€lpa om du stöter pĂ„ patrull!

    Jag blir alldeles mĂ„llös nĂ€r jag lĂ€ser om hur duktig du Ă€r med viktvĂ€ktarna – över 8 kilo!!!! Det Ă€r inte dĂ„ligt det! Tummen upp!!!!

  3. Annica Says:

    Och jag tror Sebastian och Alice skulle bli bra vĂ€nner. Exakt samma matvanor. Alice vĂ€grar vĂ€lling och mat. Äter gröt (sĂ€llan en hel portion) och ersĂ€ttning. Hon kan smaka av vĂ„ran mat men kan absolut inte tugga bitarna i 8-mĂ„nadersmaten. Skitungar!

    Simon har fram till nu Àtit vÀlling varje natt. Nu hÀnder det (peppar peppar) att han sover hela nÀtterna. Oftast vaknar han och Àr orolig. Tror att han drömmer en hel del och sen har han problem med andningen.

    Simon Ă€ter ocksĂ„ dĂ„ligt. Älskar korv och vĂ€lling. Trots det Ă€r han rĂ€tt rund, 17 kilo.

    Ibland fÄr vi kommentarer om Alice nattmÄl. Som att vad hÀnder om ni inte ger henne mat dÄ? Magnus brukar svara att ni fÄr gÀrna ta henne en natt och prova:-)

    Alla barn Àr olika. Man gör ju det som funkar. Sen vill man inte ha skrik pÄ nÀtterna och vÀcka övriga syskon.

    LÄngt jag skriver nu dÄ! Men det Àr skönt att höra att andra ocksÄ har barn som ocksÄ vaknar pÄ nÀtterna! Kram kram Annica

  4. malin Says:

    Jenny, du kommer att klara pluggandet galant! Det har ju gĂ„tt flera Ă„r sen du pluggade senast och du har “mognat” massor sen gymnasiet. Jag vet att du klarar detta, sĂ„ sök!!!! Man kan alltid hoppa av om det inte blir som man tĂ€nkt sig. Men du har verkligen ingenting att förlora.

    Du Ă€r verkligen toppenduktig pĂ„ alla sĂ€tt och vis. Och som du kĂ€mpar med kilona kan du ocksĂ„ kĂ€mpa med matten…. eller hur?!

    Vi finns hÀr och stöttar dig, det vet du!!! Kram kram //Malin

  5. Dempah Says:

    Äsche, det Ă€r vĂ€l klart att du kan plugga vidare om du verkligen vill. Matte och naturkunskap kan vĂ€l Jante hjĂ€lpa dig med om det skulle behövas?

  6. Jenny Says:

    Tack alla för era fina kommentarer 😉 Kram till er alla!