Nya vitvaror

Tisdag 18 mars

Idag gick jag upp kl 04.00 för att köra en kompis och hennes familj till Arlanda. Det var snö ute nÀr jag kom ut. Usch, jag vill ha vÄr nu inte snö. Jag hann sova nÄgon timme igen nÀr jag kom hem. Sedan upp med Sebastian som hade lÀkartid halv 10. Han ska börja med RenÀssans varje kvÀll, Àven Alexander ska ha det varje gÄng han kommer hem frÄn dagis.

Idag öppnade Stansen med bla Expert. Jag och min far Äkte dit för att köpa vitvaror. Jag behöver en ny tvÀttmaskin och pappa en ny diskmaskin. Jag valde en LG med 7 kilo. Nu har vi bÄde ny tvÀttmaskin och ny kyl/frys. Himla skönt med en hel frys, nu kan jag storhandla och fÄ plats med allt.

K-Rauta försökte lura mig pÄ 400:- Jag köpte en ny bÀnkskiva till köket och var tvungen att köpa med ett monteringskitt för 400:- NÀr bÀnkskivan kom fanns det sÄklart inte med nÄgot monteringskitt. Min pappa monterade dit skivan utan problem, sÄ vi behöve inte ens nÄgot monteringskitt. Jag Äkte tillbaka till Kuk-rauta (nytt namn) för att fÄ tillbaka mina 400:- kr.
– Nej det hĂ€r Ă€r ingen Ă„terlĂ€mingsbar vara fick jag till svar. Men hallĂ„, jag har ju inte ens fĂ„tt varan.
– Eftersom jag inte behöver kittet lĂ€ngre kan du vĂ€l betala tillbaka till mig?
– Jag ber nĂ„gon ringa dig imorgon sĂ„ fĂ„r ni lösa det hĂ€r. Jag vet inte ens om det har kommit nĂ„got kitt till dig. De hade alltsĂ„ inte ens koll pĂ„ om varan fanns eller inte. Det ringde aldrig nĂ„gon frĂ„n kuk-rauta sĂ„ idag Ă„kte min pappa dit. Han fick tillbaka mina 400 kr. Men han fick tjata lite. Jag hade sĂ€kert inte fĂ„tt tillbaka om jag Ă„kte dit sjĂ€lv.

2 Responses to “Nya vitvaror”

  1. Annica Says:

    Kuk-Rauta? Haha! Go Jenny! Jag brukar ocksÄ ta hjÀlp av pappa ibland. Konstigt att det ska behövas iofs.

    Skönt med ny maskinpark! Trivs du ocksÄ bÀst i lÀgenhet? Alla tjatar pÄ oss om hus men jag trivs sÄ bra i lÀgenhet. Möjligtvis en radhus. Glad pÄsk om vi inte hörs innan dess! Stor kram Annica

  2. Jenny Says:

    Annica – Visst Ă€r kuk-rauta passande namn? Är sĂ„ less pĂ„ dom! Ingen personal nĂ€r man behöver hjĂ€lp och nĂ€r man vĂ€l hittar nĂ„gon Ă€r dom inte sĂ„ trevliga. SĂ„ Ă€r det i alla fall hĂ€r i Sollentuna.

    Jo jag trivs jÀttebra i vÄr lÀgenhet, speciellt nu nÀr vi har renoverat. Jag skulle ocksÄ kunna tÀnka mig villa eller radhus men inte just nu. Glad PÄsk! Kram kram