Det här har hänt

Lördag 11 oktober

Idag har jag och Jante varit förlovade i 6 år! Är det någon som kommer ihåg vår fina förlovningsfest i vår första lägenhet på Malmvägen? 6 år är ganska lång tid och nu har vi varit tillsammans mer än en tredjedel av mitt liv. Vi kommer inte fira idag, vi åt god middag igår kväll och drack en flaska vin. Idag blir det köpt kebab på pizzerian. Vi har även haft ett tredje kalas för vår 3-åring, den här gången var det för min familj. Tyvärr så var de inte här så länge, en timme tror jag. Vi fikade och sedan åkte de hem igen. Något jätteskumt hände min mobil, det ringde till min syster från mitt nummer och när hon svarade var det någon okänd röst som svarade. Samma sak när min bror försökte ringa mig, då var det en okänd som svarade. Jag ringde Tele 2 och de sa att det var problem med deras nät och att alla kopplades till fel nummer. Nu har jag stängt av min telefon så jag inte ska få massa skumma samtal.

Måste bara berätta att jag skulle köpa cigg igår och fick visa leg 🙂 Ser jag ut som 18?! Jag blev så glad och tjejen som frågade om leg sa ojdå när hon såg hur gammal jag var.

Jag och Jante för exakt 6 år sedan 🙂
Foto: Anna Müller.

5 Responses to “Det här har hänt”

 1. Maja Says:

  Ja, jag kommer ihåg förlovningsfesten! Tiden går… Mysig lägenhet ni hade där!

  Jag fick visa leg på bolaget igår : ) Men det är ju ändå skillnad. Vi är inte så gamla än!

  Kram!

 2. Snäckan Says:

  Grattis!!!!

 3. Brunkullan med Mosipperötter Says:

  Grattis:)
  Susanne

 4. S@ra Says:

  Förlovade i 6 år lät så länge, men sen insåg jag att vi (jag och maken) ju varit gifta längre än så och alltså förlovade ännu längre. 9 år, för att vara exakt. Oj, vad tiden går!!!

 5. S@ra Says:

  Jag nekades att köpa folköl på Ica Maxi för några månader sen. Folköl!!! Jag hade bara Ica-kortet med mig och inget ID. Hela vagnen full av blöjor, välling, köttbullar, fiskpinnar, laxkotletter och pyttipanna och båda barnen i släptåg. Men icke att jag fick köpa öl utan att kunna visa att jag var över 18. *skrattar vid minnet*