God start på veckan

Måndag 13 oktober

Sov till halv 10 imorse, så himla himla skönt! Känner att jag behöver den här veckan för mig själv innan jag börjar jobba igen. Ska åka till badhuset någon dag och simma, ta med min fina rosa ipod och gå på långprommenad och bara ha det skönt för mig själv. Jag har varit på TOYS”R”US i Barkarby och köpt julklappar till barnen, det var rea på Thomas-tågen som de älskar för tillfället. Just nu har jag byggjobbarna här, super trevliga killar som är pratglada. Vårt kök är snart klart, nu saknas bara luckorna. Lägger upp bilder när allt är klart. Nu ska jag gå se på “Sex and the City” som jag lånat av syrran. Har lånat hela boxen och jag har bara sett 6 avsnitt än så länge. Har ju sett många förut men det är en del jag missat.

Hittade den här knasiga bilden på Jante och Sebastian.

5 Responses to “God start på veckan”

 1. snackansdagar Says:

  Låter som du har en riktigt skön dag och vecka framför dig!

 2. Caroline Says:

  Varför har du ändrat bloggen igen?? den va ju sååå fin!!! Bra att du börjat se sex and the city nu, som sagt är de första avsnitten lite smått sega! Vi ses om några veckor, ULLARED 😀

 3. Maja Says:

  Oj vad Sebastian ser bekymrad ut, men vem skulle inte det när pappa ser ut sådär ; )

  Det är jättehärligt väder idag att promenera i. Ha en skön dag! Kram!

 4. Jenny Says:

  Caroline – Jag har inte ändrat något mer i bloggen, vad är det som du tycker är ändrat?

 5. Maja Says:

  Det såg konstigt ut tidigare idag, men nu verkar det av som vanligt igen.