Blogg från jobbet

Fredag 24 oktober

Sitter på nya jobbet och bloggar, har börjat komma in i jobbet och behöver inte fråga stup i kvarten. Nu har jag suttit på min plats och jobbat från 07.45 utan att fråga vad jag ska göra. Känns så jobbigt att fråga hela tiden. Jobbet är helt okej, tror det blir roligare när jag kan ännu mer. Igår hämtade jag mina nya glasögon och oj vad dom skaver idag. Känns som jag har skaft hål på huden bakom örat. Köpte ett par av märket “Red or dead” och ett par “Osiris”. Helgen är obokad, ev ska vi till Karin med familj och fika.

Nu ska jag åka till Ikea och träffa hem heminredare som ska hjälpa oss med vårt vardagsrum. Det är super, gratis om man är Ikea family medlem.

2 Responses to “Blogg från jobbet”

 1. snackansdagar Says:

  Åhh så spännande med en ikea-inredare!

  Skönt att det nya jobbet verkar sätta sig.

  Kram

 2. Anonymous Says:

  Oh, måste erkänna att man blir lite avundsjuk. Vill också göra om här hemma. Ska åka till Ikea imorgon men det blir mest några små inköp. Nu ska jag njuta av att denna tenta period äntligen är över. 🙂
  //Kram Kati