Trist

Torsdag 18 december

Min dator Àr trasig! Jante som Àr duktig pÄ datorer och som har jobbat pÄ Dells support sa att modekortet Àr trasigt. Jag Àr sÄ ledsen! Allt bara kolapsar hemma hos oss och sÄ gÄr det magsjuka pÄ dagis sÄ vi blir sÀkert sjuka lagom till jul.

Nu vill jag köpa en ny dator men det Àr ju sÄ dyrt. Fick reda pÄ att jag skattat för lite sÄ den hÀr mÄnaden mÄste jag lÀgga undan 13000. KÀnns inte som nÄgon bra idé att köpa en ny dator dÄ. Jag har i alla fall hittat en som jag vill ha. Ska ringa Dell idag och se om dom har nÄgot bra erbjudande.

3 Responses to “Trist”

  1. Annica Says:

    Nej vad trÄkigt! KÀnner igen kÀnslan. Vi köpte nyss ny diskmaskin. Trist utgift innan jul.

    Moderkortet gick i Joakims dator men det var inte svindyrt att ersÀtta. Kanske datorn Àr gammal sÄ det Àr lika bra att byta? Kram Annica

  2. Anonymous Says:

    Hej!

    Usch, inge roligt nÀr sÄnna saker gÄr sönder, roligare kan man ju ha för pengarna! Det var ju sÄ lÀngesen vi sÄgs, saknar vÄra galna bilturer letandes efter vagn:) TÀnk den dÀr gubben, ha ha.

    Hoppas ni hÄller er friska!!

    Kram karin

  3. Jenny Says:

    Annica – Det var visst inte modekortet utan grafikkortet som var sönder. Det Ă€r inte heller sĂ„ dyrt att fixa med den börjar bli gammal och trött. Vi ska försöka byta ikvĂ€ll, Jantes förĂ€ldrar har en dator som de ska slĂ€nga. Annars vĂ€ntar jag nog med en ny till efter jul nĂ€r det ev Ă€r rea.

    Karin – jag har ju lite saker till Ella frĂ„n Ullared. Kan du inte komma över en svĂ€ng pĂ„ lördag efter barnen har sovit om alla Ă€r friska? Eller Ă€r ni upptagna? Kram