Såklart

Lördag 20 december

Såklart så har Sebastian spytt idag, flera gånger. Han vaknade efter vilan på dagen och var grinig. Efter ett tag så kom det massa kräk. Nu blir vi säkert sjuka över jul! Jag visste det! Jag hoppas vi inte smittade Julianna och Makis, vi var nämligen där i förmiddags och bytte julklappar. Alexander fick en jättefin radiostyrd bil som han älskar. Sebstian fick en Toby totbot som han leker med. Han har börjat räkna och det kan Toby också. Det är en liten robot som pratar.

Min dator är helt död och vi ska försöka hitta ett grafikkort imorgon, Jante får åka till Kista när de öppnar. Även den bärbara som jag använder nu är halvtrasig, den glappar så när man ska använda den måste man vara helt still. Suck! Det blir inte så mycket tid framför datorn vilket kan vara lite skönt. Fast jag märker hur beroende jag är, vill läsa alla bloggar jag följer och blogga lite själv.

Idag har jag varit iväg och köpt en plastgran, här orkar vi inte med levande granar, de barrar och är jobbiga. Hade jag haft hus hade jag ev haft en utomhus. Om Sebastian somnar så ska jag, Alexander och Jante klä den ikväll.

Comments are closed.