Funderingar

Tisdag 30 december

Jag har funderat ett tag pÄ om vi ska lÄta barnen fÄ samma rum, sova och leka ihop. Nu nÀr de Àr sÄ smÄ sÄ kÀnns det som om det kanske Àr det bÀsta. De leker alltid i samma rum, Sebastian Àr nÀstan aldrig i sitt rum, bara om Alexander leker dÀr inne. Jag och Jante har ju inte plats för vÄra klÀder i vÄrt lilla krypin sÄ det vore jÀtteskönt med ett stort rum till oss. Sebastian eller Alexander kan ju ta vÄrt lilla rum sedan nÀr de inte vill dela rum lÀngre. Det har inget fönster men sÄ ofta Àr man ju inte pÄ sitt rum. Det Àr ju inte ens sÀkert att vi kommer bo kvar sÄ lÀnge heller. Hur har ni det? Har ni som har fler barn samma rum? Funkar det bra? Det som Àr bra Àr att vi skulle fÄ ett rum över till förvaring och arbetsplats.

4 Responses to “Funderingar”

  1. Annica Says:

    Jag vill inte att mina barn delar rum. Dom sover illa som det Àr sÄ jag vill inte att dom ska störa varandra Ànnu mer.

    Jag och syrran delade rum nÀr vi var smÄ. Det var ju sÄ dÄ. Eget rum hade inte mÄnga av mina kompisar.

    Det kan sÀkert fungerar bra. Testa en natt och se.

  2. Sara Says:

    Jag skulle ocksĂ„ prova innan man gör stora förĂ€ndringar som att tapetserar om 🙂 NĂ€r vi flyttade hit fattades ett rum sĂ„ vi byggde om. Lagom tills vi byggt om fick vi en överaskning, en lillebror var pĂ„ vĂ€g 😀 SĂ„ nu fattas i alla fall ett rum. Min Ă€ldsta Ă€r sĂ„ mycket Ă€ldre att han inte kan dela med nĂ„gon av de smĂ„. Mellanbarnet Ă€r en flicka mitt uppe i sin prinsessperiod sĂ„ dĂ€r vill jag inte stoppa in en Lillebror *S* Kvar blev vĂ„rt rum men det fungerar inte i lĂ€ngden. har funderingar pĂ„ att de yngsta ska fĂ„ dela sovrum om nĂ„got Ă„r, de Ă€r Ă€ndĂ„ alltid pĂ„ nedervĂ„ningen och leker. Det Ă€r svĂ„rt… Lycka till!

  3. Anonymous Says:

    SjÀlvklart ska barnen dela rum. Det kommer att gÄ jÀttebra!

    Mina tjejer kommer att fĂ„ dela rum varesig de vill eller inte om ca ett Ă„r nĂ€r Martin och jag vill ha tillbaka vĂ„rt rum och liten fĂ„r barnkammaren. Å nĂ€r Vanja blir sĂ„ stor sĂ„ hon vill ha eget rum sĂ„ fĂ„r Tuva och liten dela rum. Det fĂ„r funka Ă€ven om det blir en kille. (sĂ„ Ă€r planen iallafall).
    Vissa Àr skeptiska men jag försöker att tÀnka positivt.
    Barn mÄr inte dÄligt av att dela rum, det kan till och med bli en extra trygghet att ha syskonet nÀra.

    Jag tycker att ni ska prioritera er sjÀlva.
    Å med era fina killar kommer det nog inte bli nĂ„gra lĂ„ngvariga problem. Lite strul i början fĂ„r man kanske rĂ€kna med men sĂ„ Ă€r det vĂ€l vilken förĂ€ndring man Ă€n gör.

    Lycka till hur ni Àn gör.
    Kram Anna Holmberg

  4. liberum-weto Says:

    Vi flyttade till större hus sÄ att alla skulle ha eget rum. NÀr de Àr smÄ kan de dela rum, men efter de börjat sÀg tredje klass bör de ha ett eget rum.