Vattkoppor

MĂ„ndag 30 mars

Nu har vi ett barn med vattkoppor, jag blev helt uppspelt nÀr jag sÄg kopporna pÄ hans rygg. Jag har vÀntat pÄ att det ska komma, det har gÄtt vattkoppor pÄ dagis förut men dÄ har barnen klarat sig. Nu Àntligen fick Alexander sina första koppor. Nu hoppas jag att det inte kommer för mÄnga, tror han har ca 10-20 stycken. Den första kom uppe pÄ huvudet och pÄ ryggen. Ska ta lite bilder imorgon. KÀnns bra att han fÄr det nu nÀr han Àr liten, min syrra fick nÀr hon var i tonÄren och blev jÀttedÄlig, min mamma fick nÀr hon var gravid och fick missfall.

3 Responses to “Vattkoppor”

  1. Annica Says:

    Jag hÄller helt med dig. Joakim som Àr 9 Är nu har fortfarande inte haft vattkoppar. BÀttre att ha det nÀr man Àr liten. Syrran hade det ocksÄ som tonÄring och var hemma lÀnge.

    Skicka nÄgra koppor till mig Àr du snÀll!

    Hoppas det inte blir allt för mÄnga koppar bara.

    Jag skickar ditt bokpaket idag. Kram Annica

  2. S@ra Says:

    Vi hade vattkoppor för 2 Är sen, tror jag det var. Agaton var jÀttedÄlig. Hade massor av koppor. I ljumskarna kunde man nÀstan inte se huden pÄ honom. Han fick Renexin (receptbelagd) mot klÄdan. Det hjÀlpte bra.

    Lillebror vart smittad av sin storebror. Hade inte alls sÄ lÄngvarigt eller sÄ mÄnga koppor, men jobbigt var det med allt kliande.

  3. Syrran Says:

    Usch, minns nĂ€r jag hade det… Fy fan vilket helvete de va.. Hela ögat svullna ju igen och hade sĂ€kert 200 koppor, de va överallt!!! Skönt att man bara har de en gĂ„ng i livet!