Hus hus hus

Lördag 14 augusti

Jag vill flytta! Nu! Jag vill så gärna bo i hus. Ha egen tomt, inte ha grannar som bor under och störs när barnen springer. Stora ytor och egna rum till barnen. Imorgon skulle vi på husvisning men självklart är det sålt redan innan visningen. Trist! Det var ett ganska litet hus men verkade bra planerat. Jaja jag letar vidare, helst vill jag ju köpa ett hus i Fresta och detta låg inte där.

3 Responses to “Hus hus hus”

 1. S@ra Says:

  Det är ju inte helt problemfritt att bo i hus heller. Har kompisar som bor i parhus och det hörs in till grannen när det går någon i trappan. Deras grannar är också en 3-barnsfamilj med barn ungefär i samma ålder som min kompis har, så båda familjerna rycker på axlarna och fortsätter skutta/studsa/hoppa nerför sina trappor.

  Eller så kan man ju som mannen i huset bredvid oss: störa sig på ALLT. Att det osar när vi grillar (Behagar ni flytta grillen för vi måste stänga fönstren. Nej, gubbe!), att de har fukt i sin källare för att våra stuprör inte går till dagvattenbrunnen ( Ordna det genast! Nej, gubbe! Har inte tid/lust/ork. Dessutom har det varit så här de senaste 50 åren varav vi bott i huset 6 av dem.), att vi klipper häcken som avgränsar våra tomter för sällan och för slarvigt, att vi parkerar bilen på gatan istället för i vårt garage… och så vidare.

  Tycker inte vi är omöjliga på nåt sätt, men just denne gubbe har retat upp sig på oss (mig).

 2. Jenny Says:

  Sara – Nej det är klart man kan ha otur med grannar. Helst vill vi bo i fristående ville och inte radhus. Jag har växt upp i villa och vi har inte haft något strul alls. Hoppas din granne skärper sig eller flyttar.

 3. Caroline Says:

  Jag hoppas verkligen att ni hittar något som ni gillar snart!!! <3