Cornelia 3 månader

Tisdag 21 september

Tiden går, vår lilla tjej har redan hunnit bli 3 månader. Vi var på kontroll på BVC igår. Hon håller huvudet lite dåligt så jag fick en ny läkartid om en månad. Hon knyter fortfarande sina små händer, antar att vi kollar det också med läkaren. BVC-sköterskan var inte orolig men tog min oro på allvar. Vissa barn är senare än andra, så är det ibland. Fast jag vill gärna veta att det inte är något som är fel.

Hon väger 6900 och är 61,4 lång.

Cornelia sover från 21-22 tiden på kvällen till 05-06 på morgonen. Då äter hon lite och så somnar vi om igen till 9-10. Himla skönt att slippa nattmatning. Hon sover i egen säng i vårt rum. På dagarna tränar hon att stärka sina muskler i nacken. Hon får ligga på mage några gånger per dag. Hon sover fortfarande ganska mycket. Hon ler och pratar när man pratar till henne. Hon skrattade lite för första gången igår när jag prutade i hennes armhåla. Underbart att höra 🙂 Hon är en enkel liten tös, hänger liksom bara med. På söndag är det dop. Har köpt fin mössa och tosser som passar bra till klänningen.

3 Responses to “Cornelia 3 månader”

  1. Annica Says:

    Tre månader redan? Stora tösen!

    Skönt att ni får sova så bra. Det är värt mycket.

    Alice har också haft en sån där POP-tröja. Så fin. En favorit.

  2. Jenny Says:

    Nätterna är verkligen viktiga, att vara pigg på dagarna är så skönt nu när man har 3 små barn att ta hand om. Tröjan fick vi av Esmeralda, min guddotter. Jag gillar pop.