Babysim för Alexander

Lördag 2 september

Nu äntligen har babysimmet börjat igen, Alexander älskar att bada. Han plaskar och dyker som en liten fisk. Det var ca 7 barn med idag och alla var mellan 1 -2 år, jag trodde vi hade hamnat i fel grupp. Jag frågade tjejen bredvid mig om hon visste vilken grupp det var men hon sa att det var första gången för dom och hennes son var nästan 2 år. Vi fick börja med att dyka från kanten vilket vi inte fick göra i steg 1 eller 2. Jag gick till simläraren och frågade vilken grupp det var och hon förklarade att det var en blandgrupp för både steg 3 och barn som var äldre och aldrig hade babat förut. Jaja vi får se hur det blir men Alexander trivs så bra i vattnet så vi fortsätter nog.

Idag fick han pröva att hålla sig i kanten och det gjorde han utan att släppa taget. Han fick också flyta runt på en flytgroda utan att någon höll i honom. Jag hoppas att nästa barn också gillar vatten lika mycket som Alexander.


Alexander åker på grodan

Efter babysimmet åkte vi till Anna och Oskar, gud vad länge sedan det var vi sågs (såg att det var i maj!) Vi fick en trevlig brunch med fruktsallad och baguetter. Alexander var lite kär i Ila, han skrattade åt henne när hon busade. Tyler var han också intresserad av men Tyler var för snabb. Anna och Oskars lägenhet var jättefin efter allt målande och nya soffan.

One Response to “Babysim för Alexander”

  1. Anna Says:

    Vad fin Alexander är när han simmar! 🙂 Tack för idag, superskoj att leka! Nu ser jag fram emot öppnis på måndag! 😀 Nu har vi provlegat soffan ordentligt också och man kan ligga två bredvid varandra och kramas när man kollar på teve = mys!