Jobbig hosta

MĂ„ndag 25 september

Jante och Alexander gick sjÀlva till öppna förskolan imorse, jag har en jÀttejobbig hosta sÄ jag stannade hemma och vilade. Jag passade pÄ att slÄ in Alexanders födelsedagspresenter ocksÄ, han kommer bara fÄ tre stycken av oss. Jag vet att han kommer fÄ massvis med presenter frÄn slÀkt och vÀnner.

IgĂ„r var vi i Kista Centrum med Birgith, hon köpte jĂ€ttemycket fina klĂ€der till Alexander. Jag fick Ă€ven en skön mammatröja. Birgith bjöd oss pĂ„ lunch/middag i Kista, vi Ă„t pĂ„ Spanjoren. Det var en trevlig dag, jobbigt bara att vara sĂ„ snorig och hostig. Vi köpte en skjorta till Alexanders 1-Ă„rs dag, nu vill vi ha en fin liten slips eller fluga till. Mamma ska kolla i stan om hon hittar nĂ„got, vore coolt med en rosa 🙂

Tack Birgith för alla fina klÀder!

One Response to “Jobbig hosta”

  1. Lisa Says:

    Hej

    Det var kul att ha Alexander hÀr igÄr, han Àr sÄÄÄÄÄÄ snÀll. Lite krÄnglig bara nÀr han skall sova.
    TÀnk att det snart har gÄtt ett helt Är sedan han föddes och vad mycket det har hÀnt pÄ ett Är. Han har bÄde varit i Turkiet och Danmark i sommar och resorna har gÄtt jÀttebra.
    Visst om jag hinner skall jag kolla efter en slips eller fluga men tyvÀrr har jag sÄ mycket jobb, att jag har svÄrt att hinna ner pÄ stan, men jag skall iallafall försöka.
    Kram /mamma