Besök på MVC

Tisdag 21 november

Idag var hela familjen med till MVC i Danderyds. Jante tycker det är roligt att få höra barnets hjärtljud. Jag har tyvärr lite för högt blodsocker så jag måste tänka på vad jag stoppar i mig. Jag ska till och med hålla mig ifrån frukt. Annars var allt bra, barnets hjärtljud låg på 140 slag i minuten, den har alltid legat på 150-160 förut. Jag har fått min första kramp i vaden och det gör så jävla ont! Vaknar och skriker på Jante så han kan hjälpa mig att stödja benet så det ska gå över. Stackarn han tror nästan att barnet är på väg ut, så som jag låter. Har börjat med stödstrumpor på natten, det hjälpte bra när jag väntade Alexander. Uch jag känner mig som en valross och har inga fina mammakläder att ta på mig. Jag har ju bara 10 veckor kvar av graviditeten så det känns onödigt att köpa nya kläder. Förra gången var jag gravid under sommaren så jag har massa fina sommarkläder men nu är det lite kyligare ute.

Idag kom bilderna som vi tog på öppna förskolan, tycker Alexanders mun ser lite konstig ut. Jaja vi köpte bilderna i alla fall, de är ganska billiga om man jämför med tex Stjärnstudio.

2 Responses to “Besök på MVC”

  1. Malin Says:

    Jättefin bild, han är lika söt som vanligt!
    Låter jättejobbigt med dina kramper, hoppas att jag slipper sånt… Kram

  2. Dempah Says:

    Kati vaknar också upp med kramper i vaden ibland. Jag håller på att få en hjärtattack varje gång jag vaknar upp av ett skrik. Verkar som om det drabbar ganska många gravida. Lade upp en ny magbild på dempah.com förresten, vi har haft fullt upp med flytt, tentor och lägenhetsstrul de sista veckorna.
    Ha det bra, hälsa Jante och Alexander!